Gå til sidens hovedinnhold

Raymond Kvisvik i ny jobb

Artikkelen er over 5 år gammel

Kvisvik blir sportslig leder for barnefotball i Manglerud Star.

Den tidligere landslagsspilleren ble lørdag presentert som ny sportslig leder for barne- og ungdomsfotballen i Manglerud Star, skriver klubben på sin hjemmeside.

– Det er veldig godt å være på plass her på Manglerud, og jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang med arbeidet i barne- og ungdomsfotballen. Lørdag ble jeg kjent med mange trenere og ledere i klubben, samt spillerne som var med på treningsøkta jeg ledet i hallen. Sammen skal vi sørge for at Manglerud Star blir en enda bedre breddeklubb, sier Raymond Kvisvik.

Kvisvik forteller at han trives godt i en breddeklubb. Han var i moderklubben Greåker fram til han var 20 år.

- Jeg hadde mange tilbud fra andre, bedre klubber mens jeg spilte for Greåker. Men jeg trivdes så godt med å spille med kompisene mine hjemme at jeg valgte å bli til jeg var 20 år før jeg skiftet klubb. Den tålmodigheten håper jeg flere ser fordelen av. Noen unge talenter på 13-14 år er kanskje modne nok til å satse for fullt i en toppklubb, men jeg tror de aller fleste har godt av å utvikle seg med kompisene og venninnene i trygge omgivelser. Det å ha det moro i et trygt miljø omgitt av gode venner er en veldig viktig faktor både for sportslig og menneskelig utvikling, sier Kvisvik.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.