«Gudi» til IFK Norrköping

TIL SVERIGE: Tidligere Sarpsborg 08 spiller Gudmundur Thorarinsson er klar for den toppklubben IFK Norrköping. FOTO: Thomas Andersen

TIL SVERIGE: Tidligere Sarpsborg 08 spiller Gudmundur Thorarinsson er klar for den toppklubben IFK Norrköping. FOTO: Thomas Andersen Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den tidligere Sarpsborg 08 spilleren Gudmundur Thorarinsson blir Norrköping spiller

DEL

På en pressekonferanse i dag ble «Gudi» presentert som ny spiller i IFK Norrköping.

Tre års kontrakt

Det hersker ingen tvil om at svenskene har tro på spilleren fra Island. Midtbanespilleren har skrevet en kontrakt på tre år med den gode svenske klubben.

IFK Norrköping var klubben som ble slått ut av Rosenborg i mesterligakvalifiseringen. Klubben tok bronse i den svenske serien siste sesong. Den svenske klubben har fulgt Thorarinsson over lengre tid.

– Da jeg kom til Trondheim etter nyttår hadde jeg fokus på oppkjøringen, og ble skadet på den andre treningen. Men da hadde jeg ikke hørt noe fra Norrköping. Det gjorde jeg først for en uke siden, så det skjedde fort. Men sånn er det i fotball, sier Thorarinsson i et intervju med Norrköpings Tidningar

Sarpsborg 08

«Gudi» spilte 57 kamper for Sarpsborg 08 og scoret sju gang. Ingen av de senere klubbene han har spilt for, har han klart å score flere ganger enn i Sarpsborg.

Etter Sarpsborg 08 gikk turen videre til Nordskjælland. Det var under tiden i Danmark at Rosenborg kastet sine øyne på ham. Nå er det klart for et nytt land i norden, nemlig Sverige og Norrköping.

Det har også gått rykter om at "Gudi" var påvei tilbake til Sarpsborg 08. Når Norrköping kom på banen med sine økonomiske midler, hadde det aldri vært mulig for det lokale laget å være med id en kampen.

Artikkeltags