«Heier'n»s avskjedsord til Sarpsborg 08-fansen

OVER: Ole Heieren Hansens Sarpsborg 08-karriere tok slutt med cupfinalen på Ullevaal.  Her er han på bankett sammen med samboer Cathrine Brusevold.

OVER: Ole Heieren Hansens Sarpsborg 08-karriere tok slutt med cupfinalen på Ullevaal. Her er han på bankett sammen med samboer Cathrine Brusevold. Foto:

Cupfinalen var Ole Heieren Hansens siste opptreden som Sarpsborg 08-spiller. Her er hans avskjedsord:

DEL

«Takk for meg Sarpsborg. Takk for 13 fantastiske år. Takk til alle dere i og rundt klubben, som jeg har fått delt både oppturer og nedturer med. En ekstra takk til alle supportere og frivillige, sammen er dere med på å danne grunnmuren i klubben   

Lykke til videre på reisen 08, jeg heier på dere».

Enorm respons 

Ole Heieren Hansen postet disse ordene på sine egen Facebook-side onsdag kveld. Og ikke uventet er responsen fra sarpingene enorm.

Pål Kristian Antonsen skriver for eksempel: Takk for alt du har gitt oss av opplevelser! Du har vært den ultimate kaptein! Lykke til videre!

Daglig leder i Sparta, Daniel Björnberg, hyller «Heier'n» på denne måten: Stor idrettsmann og forbilde!

Svein Eng, eiendomsmegler, bypatriot og Sarpsborg 08-supporter, sier det slik: Byen har mye å takke deg for! 08 har virkelig gitt mye til byen, det meste av den stoltheten som har vokst fram de siste årene er uten tvil 08 sin fortjeneste! Og det er menneskene som skaper klubben! Den holdningen som er skapt, den innsatsen som er lagt ned og den ydmykheten du har hatt har vært helt avgjørende for den fasongen som 08 tidlig skapte. Det er bare til å ta av seg alle hatter og bøye seg i støvet! Takk og lykke til!

Roar Johansen, markedsmann i S08 og tidligere trener: Når jeg kom «hjem igjen» måtte det være deg som var igjen – kapteinen! Og selv om det kanskje ikke føles sånn i dag Ole, så tror jeg du også en dag vil komme «hjem igjen». Det er bare sånn denne klubben er. Den gjør noe med deg ! Tusen takk for fantastiske opplevelser sammen, lykke til videre og velkommen «hjem igjen» når tiden er inne.

Heieren Hansens tidligere lagkamerat, og den siste som bar kapteinsbindet før Ole fikk det for godt, Kjetil Berge, hyller Ole Heieren Hansen på denne måten: Trodde aldri denne dagen skulle komme Ole, aldri. Det har vært en ære å få lov og spille sammen med deg, og bli kompisen din. Fantastisk spiller, og enda bedre medmenneske.

Stor respekt

Ole Heieren Hansen nyter med rette stor respekt i alle samfunnslag i distriktet etter å ha vært med på hele reisen til fotballsamarbeidet i Sarpsborg. Han kom til Kai Andersen og Sparta i 2005 og har siden vært der som en flott ambassadør for det som nå er en etablert toppklubb i Norge.

Etter avskjeden med Sarpsborg 08, er det fortsatt uvisst hva framtiden bringer for Ole Heieren Hansen. Selv har han sagt at han ønsker å spille fotball på toppnivå i flere år til.

Artikkeltags