Benjamin Stokke: - Smigrende at Sarpsborg 08 vil ha meg

Benjamin Stokke var i scoringsform for Kristiansund i fjor. Dét har andre klubber lagt merke til.

Benjamin Stokke var i scoringsform for Kristiansund i fjor. Dét har andre klubber lagt merke til. Foto:

Av

Eliteserieklubben Sarpsborg har fått et bud avslått på Kristiansunds Benjamin Stokke. - Det er smigrende, sier Stokke til NTB.

DEL

Sarpsborg har penger tilgjengelig etter salgene av Krépin Diatta og Sigurd Rosted. NTB kjenner til at det dreier seg om et bud i millionklassen på Stokke. Likevel har Kristiansund valgt å si nei.

– Jeg har hørt at det har vært litt interesse, ja. Så vidt jeg vet er budet avslått. Det betyr vel at KBK ønsker å satse på meg. Det er smigrende (med interesse), men jeg har kontrakt ut året her. Jeg forholder meg til det. Jeg ser fram til kommende sesong, sier Stokke til NTB.

– Når fikk du høre om at budet var avslått?

– For et par dager siden, svarer 27-åringen.

– Vil beholde ham

– Hva tenker du om Stokkes framtid i Kristiansund?

– Benjamin er en spiller vi satset hardt på i fjor, noe som ble suksess. Han var årets spiller i klubben. Vi vil definitivt beholde ham, svarer Leren.

- Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Bernbtsen har foreløpig ikke besvart Sarpsborg Arbeiderblads henvendelser.

27 år gamle Stokke har en fortid i klubber som Sandefjord, Mjøndalen og Levanger.

Ti mål

I 2016-sesongen slo han til med 14 seriemål på 30 kamper for trønderne på nivå to, noe som førte til at Kristiansund kom på banen.

– Det er tungt å forlate Levanger, men det var litt nå eller aldri for min del. Jeg følte jeg måtte ta sjansen, sa han til Trønder-Avisa da overgangen var et faktum.

Og klubbskiftet ble en suksess for spissen. Han scoret ti seriemål for Kristiansund i 2017-sesongen. Han fikk spilletid i alle 30 seriekampene for det nyopprykkede KBK-laget.

(©NTB)

Artikkeltags