Rafn syntes gult var greit

Taklet til orange, fikk gult: Simen Rafn mener dommeren gjorde rett da han ikke ble vist ut i den første omgangen.

Taklet til orange, fikk gult: Simen Rafn mener dommeren gjorde rett da han ikke ble vist ut i den første omgangen.

Simen Rafn fra Fredrikstad ble spart for den største ydmykelsen på Sarpsborg stadion.

DEL

(Romerikes Blad) Fredrikstad-mannen har ikke lagt skjul på hvor lite han liker de blå. Den kom virkelig til syne da han gikk knallhardt til mot Ole Jørgen Halvorsen rett før pause.

– Den kan nok se litt styggere ut enn den var. Jeg traff på ball og så skled foten opp i leggen hans. Men det var mye kraft. Jeg synes gult var greit, sier Rafn.

En utvisning på Sarpsborg stadion står ikke høyt på ønskelista.

– Så definitivt ikke! Men å bli vist ut er jo ikke bra uansett.

Samtidig slaktet han lagets prestasjon.

– Det var en grusom forestilling. Det var prakteksempelet på hvordan vi ikke skal spille på bortebane. Vi kastet bort kampen i den første omgangen. Vi hang ikke sammen. De vant alle andreballen. Man følte seg veldig ensomt der ute. Og vi visste godt hvordan de kom til å spille.

– Overkjørt

LSK-trener Jörgen Lennartsson var usedvanlig klar i analysen av eget lags innsats.

– Vi tapte ballen altfor enkelt. Det er slik mot dette laget at man uansett må spille uavgjort på løpemeter, duellkraft, andreballspill og alt det der. Så får man prøve å være dyktigere enn dem i spillet. Men vi tapte alt dette, absolutt alt. Da kan man ikke forvente å vinne kampen. I pausen var jeg skuffet, utrolig skuffet.

54-åringen står for en langt mer spillende stil enn forgjenger Arne Erlandsen. Men det skal ikke gå på bekostning av duellkraften.

– Det har vært veldig viktig for oss å ta det fysiske slaget. Vi ble overkjørt utover i den første omgangen. Det var bedre etter pause, men vi var ikke gode nok. Vi kan ikke skylde på noen andre, sier LSK-treneren.

– Som et juniorlag

LSKs Thomas Lehne Olsen er ikke langt unna analysen til verken Salquist eller Lennartsson.

– Vi gjorde en elendig første omgang. Vi tapte alt av andreballer, de løp mye mer. Det så ikke ut som vi var på. Vi så ut som et juniorlag. Selv om vi var bedre etter pause, synes jeg Sarpsborg fortsatt var best.

Hvis dette er lagets virkelige nivå, varsler hedmarkingen en tung høst.

– Vi får håpe dette var vår dårligste kamp i år. Dette kan vi ikke være bekjente av. For da kommer vi til å tape mange kamper.

Artikkeltags