Greåkers store sønn blir ny trener i klubben

NY TRENER: Raymond Kvisvik blir ny trener for Greåker i fotball.

NY TRENER: Raymond Kvisvik blir ny trener for Greåker i fotball. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Raymond Kvisvik tar over som hovedtrener i Greåker. Det betyr mye ball på Greåker.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

– Er det en ting jeg kan love, så er det at fotballen skal brukes på treningene. Ser jeg en eneste med pulsklokke, blir den fratatt og lagt ut på finn.no, sier den nyansatte treneren med sitt vanlige glimt i øyet.

Hjem til røttene

Replikkene sitter løst, når Raymond nå virkelig er blitt Greåker-gutt igjen. Han var denne sesongen med og spilte laget opp i 4. divisjon.

Det har blitt mer og mer Greåker på Kvisvik i det siste. Han har sin egen fotballskole og denne sesongen har han også spilt for laget.

– Du vet hvor du har dine røtter og da er det bare en dag å komme hjem. Nå har jeg også flyttet til Greåker og da passer det fint å ta på seg denne jobben. Jeg har jo de siste sommerne hatt min fotballskole her og den kan bli øket til neste år, forteller han.

Ikke fallskjerm

Raymond får ingen langtidskontrakt i Greåker. De har gitt ham ett år for å vise om han duger til jobben.

– Selv om jeg hadde fått lang kontrakt, så er jeg ingen Tom Nordlie med etterlønn, vet du. Selv om de skulle kjeppjage meg etter tre måneder, så er jeg helt blakk, sier han og ler godt.

Raymond er klar på at det er et bra lag Greåker rykket opp med denne sesongen.

– Jeg vet ikke helt hva jeg har neste sesong og vi skal også jobbe med egne talenter. Det er opp til dem å vise at de er gode nok. Er de det, skal de få sjansen.

Denne sesongen har Greåker trent to ganger i uka pluss kamp.

– Ettersom vi nå har gått opp en divisjon til 4. divisjon, er det helt naturlig at vi også øker antall treninger, slik at det blir tre treninger pluss kamp hver uke fra januar, sier den nye treneren.

Artikkeltags