Gå til sidens hovedinnhold

Greåker til finale i G19-NM

Artikkelen er over 4 år gammel

(Greåker/Fredrikstad - Sveiva 8-2) Greåker/Fredrikstad beseiret Sveiva i søndagens semifinale, og sikret seg dermed finaleplass i G19-sluttspillet.

Etter en solid forestilling i lørdagens puljespill, med tre av tre mulige seiere, var Greåker/Fredrikstad søndag klare for G19-NM-semifinale mot Sveiva Innebandy.

Greåker/Fredrikstad har imponert kraftig i Tindlundhallen i helgen, og Sveiva skulle bli deres neste offer. Etter en imponerende forestilling var det ingen tvil om hvilket lag som var det beste. Med hele 8 scoringer, og kun 2 baklengs, kunne Greåker/Fredrikstad konstantere at finaleplassen var sikret.

NM-finalene går av stabelen neste helg i Ekeberghallen, hvor Greåker/Fredrikstad, samt Greåker Bulldogs' A-lag begge skal i aksjon.

Skuffelse for Sharks

Sarpsborg Sharks gikk inn i NM-helgen med et favorittstempel, da de tidligere denne sesongen ble seriemestre i G19 Elite. Men i Tindlundhallen denne helgen var det lite som stemte for blåtrøyene.

Det hele startet allerede i puljespillets første kamp, et lokaloppgjør mellom Greåker/Fredrikstad og Sarpsborg Sharks. Der kom haiene til kort, og tapte 3-0. Deretter fulgte et 3-3 oppgjør mot Selvik, før et tap mot Gjelleråsen i siste puljespillskamp sørget for at NM-sluttspillet var over før utslagsrundene.

 

Kommentarer til denne saken