Super VM-søknad av Brattset

SUPERKAMP: Kari Brattset storspilte under EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Ukraina. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

SUPERKAMP: Kari Brattset storspilte under EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Ukraina. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

(Norge- Ukraina 35-22) Norge overkjørte Ukraina i EM-kvalifieringskampen og det kan de takk Sarpsborgjenta Kari Brattset for.

DEL

Kari Brattset sendte en kjempegod søknad om å få spille kommende håndball-VM. Hun ble kåret til banens beste da Norge fikk få problemer med Ukraina i EM-kvalifiseringskampen.

Gjerne til VM

– Det er ingen tvil om at det store målet er å få spille kommende VM. Det er bare å gjøre mitt beste både på klubblaget og når mulighetene byr seg på landslaget, sa Kari Brattset til TV2 etter kampen.

Det var mye skryt å høre for sarpingen denne kvelden. Også landslagstreneren var storfornøyd med det Brattset hadde vist under kampen.

– Kari Brattset er en av spillerne jeg må trekke fram i dag og hun viser klart hvorfor hun er, sa landslagstrener Thorir Hergeirsson etter kampen.

Bommet ingen

Linjespiller Brattset var tryggheten selv under kampen. Hun ble toppscorer med åtte av de 35 målene.

– Det er meget imponerende at hun ikke misser på et eneste forsøk. Hun får åtte muligheter og hun scorer på alle åtte. Det er meget imponerende det, sa TV2 kommentator Gro Hammerseng Edin.

Den norske VM-troppen blir tatt ut 7. november. Fortsetter Kari Brattset slik, skal man ikke se bort fra at hennes navn står på lista til Thorir Hergeirsson den dagen.

Artikkeltags