Tommy Kristiansen brøt kontrakten med Krefeld

FERDIG: Tommy Kristiansen er ferdig i Krefeld Pinguine i den tyske ligaen.              Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

FERDIG: Tommy Kristiansen er ferdig i Krefeld Pinguine i den tyske ligaen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Artikkelen er over 2 år gammel

Tommy Kristiansen har brutt kontrakten med Krefeld Pinguine og mye tyder på at Sparta er neste klubb

DEL

Tommy Kristiansen brutt kontrakten med den tyske Del-klubben Krefeld Pinguine. Han følte at tilliten fra trener ikke var der og da var det like godt å reise hjem.

For lite spilletid

– Det er jeg som har spurt om å få lov til å bryte kontrakten med Krefeld Pinguine og ikke de som har sparket meg. Jeg har holdt på en liten stund med dette, og har fått klarsignal i dag, forteller Kristiansen fra Tyskland.

– Hvorfor valgte du å bryte kontrakten?

– Jeg følte at jeg ikke hadde den tilliten som skulle til fra trenernes side. Jeg spilte i andrerekka, men fikk ikke spille powerplay eller boxplay. Da ble det altfor lite spilletid for meg, konkluderer sarpingen.

– Nå blir det Sparta neste?

– Hvilken klubb jeg spiller for hjemme i Norge kan jeg ikke kommentere nå. Det vil bli avklart i løpet av neste døgn, sier sarpingen.

Nest sist

Tommy har spilt 17 av de 18 kampene som laget har unnagjort. Han har to scoringer og en assist på de 17 kampene. Krefeld Pinguine skulle gjerne sett ham videre i klubben, men det ønsket ikke sarpingen.

– Er Tommy Kristiansen på vei til Sparta, daglig leder Daniel Björnberg i Sparta?

– Jeg ønsker ikke å kommentere på det nåværende tidspunkt noe som helt rundt Tommy Kristiansen. Det eneste som er klart er at han er fristilt fra sin kontrakt i Tyskland, sier Björnberg.

Lengter hjem

– Det har ikke helt blitt slik jeg hadde håpet på her i klubben. Jeg har ikke fått vist det potensialet som bor i meg som hockeyspiller og jeg har ikke fått være den riktige Tommy Kristiansen som jeg. Det har dessverre blitt litt for mye frustrerende for meg her i Krefeld. For meg er det flott gjort av klubben og løse meg fra kontrakten, når ting ikke stemmer, sier sarpingen til Krefelds hjemmeside.

Nå ønsker jeg å reise hjem til hjembyen

Tommy Kristiansen, tidligere Krefeld Pinguine spiller

– Nå ønsker jeg å reise hjem til hjembyen, og finne tilbake til den hockeyen og meg selv igjen, sier han videre til hjemmesiden.

I riktig retning

Hjemmesiden skriver videre at helst ville hatt med Tommy videre i laget og klubben. Selv om det kun har blitt to mål og en assist på 17 kamper, følte de at sarpingen var på riktig vei. Han ble bare bedre og bedre i den gule drakta for hver eneste kamp.

– Jeg er fortsatt her i Krefeld. Pakket og klar for å reise hjem til Norge og Sarpsborg, forteller han.

Tommys tidligere klubb Stavanger Oilers skal også være på banen for å få sarpingen tilbake. Etter hva SA-sporten erfarer er det Sparta som ligger i føresetet for å sikre seg Kristiansen.

CV

Navn: Tommy Kristiansen

Alder: 28 år

Født: Sarpsborg

Klubb: Ingen

Tidligere klubber: Sparta, HV 71, Stavanger, Krefeld Pinguine

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken