Lillestrøm vant 4-2 over Sarpsborg 08

ØNSKER SEIER: Nicolay Solberg ønsker mer enn gjerne at det skal bli seier i treningskampen i dag mot Lillestrøm. (Foto: Thomas Andersen)

ØNSKER SEIER: Nicolay Solberg ønsker mer enn gjerne at det skal bli seier i treningskampen i dag mot Lillestrøm. (Foto: Thomas Andersen)

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

27. januar slo Sarpsborg 08 Lillestrøm i treningskamp. Da spilte Nicolay Solberg på Lillestrøm. I dag er det blått og hvitt som gjelder for ham.

– Kjenner du noen igjen på Lillestrøm-laget?

– Å ja da, så ille er det ikke. Lillestrøm fikk inn mange spillere før sesongen startet, og de fleste der kjenner jeg til. I sommervinduet kom det fire-fem spillere til. Jeg var og spiste middag med laget i helgen og fikk hilst på de nye spillerne også, sier Nicolay Solberg før dagens match mot kanarifuglene.

Vil gjerne vinne

– Hvordan er tankene dine foran en slik kamp?

– Det er klart det er spesielt å vite at du skal møte de du har trent og spilt sammen med tidligere og skal tilbake til neste sesong igjen. Men i dag er det kun Sarpsborg 08 som gjelder og det er klart jeg ønsker å framstå på en god måte.

– Du skal sette noen tunneler?

– Jeg hadde ikke akkurat blitt lei meg hvis det hadde skjedd, for det ble vekslet noen meldinger under middagen forleden. Du kan si at vi er i gang med å psyke hverandre litt ned, smiler unggutten lurt.

Nicolay Solberg håper at de andre 08-spillerne ønsker å hjelpe ham med å ordne en seier i dag.

– Det hadde passet meg bra. Jeg ønsker ikke å tape denne kampen, for da vil jeg helt sikkert få høre det framover, konkluderer han.

God periode

Trener Roar Johansen er glad for at det ble match mot Lillestrøm.

– Ettersom vi fikk kampen mot Hødd utsatt, er det flott for oss å holde kontinuiteten i fotballkampene våre. Vi har vært inne i en god periode, og derfor ønsker vi å spille kamper, sier han.

– Er det noe spesielt du ønsker med kampen?

– Det viktigste er at vi får spilt kamp, slik at hele troppen er i gang. Også er det viktig for oss at vi får en motstander som 08 forhåpentligvis skal møte neste sesong, sier Roar.

Det vil bli mange spillere som får prøvd seg i dag.

Tar ut laget i dag

Treneren kan videre fortelle at laget først blir tatt ut i dag.

– Det som er helt sikkert er at Kjetil Berge, Tom Erik Breive, Mohamed Elyounoussie og Haraldur Björnsson ikke spiller; de siste på grunn av landskamper.

Martin Wiig og Øyvind Hoås er også usikre, men de skal teste før kampen i dag.

Artikkeltags