LSK vant 5-1 mot 08

SINT: Hedda Vedeler var sint da dommeren mente hun ikke hadde utlignet til 2-2.

SINT: Hedda Vedeler var sint da dommeren mente hun ikke hadde utlignet til 2-2. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Anne-Marthe Birkeland sendte sarpingene i ledelsen, men LSK slo kraftig tilbake i kveldens cupkamp på Lillestrøm.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Sarpsborg 08s damer tok ledelsen etter 22 minutter ved Anne-Marthe Birkeland i 3.-rundekampen i LSK-hallen. Sarpingene var lenge godt på høyde med et av Norges beste damelag i første omgang.

Men Lillestrøm klarte å utligne etter 37 minutter ved Lene Storløkken. Dette skjedde til kraftige protester fra 08-spillerne som mente at ballen aldri hadde passert målstreken.

Deretter var sarpingene uheldige som kom under 2-1 i målprotokollen like før dommeren blåste til halvtidshvile.

I andre omgang scoret så LSK to ganger på straffespark. Først ved Lene Storløkken, deretter var det Ingrid Moe Wold som satte inn 4-1 fra krittmerket.

Samme Moe Wold har oså scoret 5-1-målet. Utover i andre omgang var det tydelig at kreftene ebbet ut av sarpespillerne.

Jentene gjorde likevel en meget god kamp på Lillestrøm og var slett ikke heldig med dommeravgjørelsene. Foruten LSKs tvilsomme utligningsmål, så det også ut til at 08s Hedda Vedeler hadde utlignet til 2-2 senere i kampen, men da mente dommeren at ballen ikke var inne.

Lillestrøm fikk også et tredje straffespark tidlig i kampen, men da reddet Christine Darbakk Kristiansen skuddet fra Isabell Herlovsen.

- Jeg er ikke sikker på at vi ville blitt tildelt straffespark i alle de tre situasjonene, kommenterte 08-trener Jon Erik Pettersen etter kampen.

Les mer i torsdagens utgave av Sarpsborg Arbeiderblad.

Artikkeltags