«Moi» slipper operasjon

Fornøyd: Mohamed Elyounoussi er tilbake i Sarpsborg for noen feriedager å pleie skaden. Foto: Ole-Morten Rosted.

Fornøyd: Mohamed Elyounoussi er tilbake i Sarpsborg for noen feriedager å pleie skaden. Foto: Ole-Morten Rosted.

Artikkelen er over 1 år gammel

Mohamed Elyounoussi (23) er tilbake i Sarpsborg etter noen dager i Basel for å sjekke skaden. Han er godt fornøyd med beskjeden han fikk.

DEL

Sarpingen reiste fra landslaget før landskampen mot Island, for hans klubb FC Basel ønsket å følge opp hans skade. Etter noen dager i klubben, fikk han lov til å reise på ferie med beskjed om at det ikke blir operasjon.

Bedre enn fryktet

– Jeg har fått et lite rift i leddbåndet, og spørsmålet var om jeg burde operere eller la det gro av seg selv. Legen min i FC Basel kom til at riften ikke var større enn at den vil lege seg raskt, forteller Elyounoussi til SA-sporten.

Han har fri fra klubben i Sveits. Nå skal han bruke dagene hjemme i Sarpsborg til å pleie skaden. Dette for å komme raskest mulig tilbake i kampsituasjon.

– Det var en god landskamp av gutta mot Island. Klart det var surt at jeg ikke fikk være med, for det hadde jeg virkelig ønsket. Noen landskamp mot Panama blir det heller ikke. Jeg er klar igjen til kampene til høsten, mener han.

Være forsiktig

«Moi» kommer til å bruke tiden framover til å jobbe riktig for å bli raskest mulig frisk.

– Hvor lang tid vil det ta før du er helt restituert?

– Slike skader har vanligvis en lengde fra fire til seks uker. Det er snart tre uker siden det skjedde, så det er ikke lenge igjen til det blir full fart igjen. Det føles veldig godt at det ikke var mer alvorlig enn hva det har vist seg å være.

Han kan videre fortelle at han skal være tilbake i FC Basel 18. juni. Da skal han til siste sjekk hos klubbens lege, og håper å være i full gang så raskt som mulig etter legebesøket.

Artikkeltags