Mohamed Elyounoussi linkes også til Stoke

På vei bort: Mohamed Elyounoussi ser ut til å være på vei bort fra Southampton og at Besiktas blir hans nye klubb.

På vei bort: Mohamed Elyounoussi ser ut til å være på vei bort fra Southampton og at Besiktas blir hans nye klubb. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpingen Mohamed «Moi» Elyounoussi ser ut til å være på vei bort fra Southampton. Mye tyder på at Besiktas blir hans neste klubb, men Stoke skal også ha kommet på banen.

DEL

Tyrkiske medier skriver at Besiktas som bare ble nummer tre i siste sesong, langt fra er fornøyde med det. Nå jobber de for å ta tilbake tronen i Tyrkia. En av spillerne på deres liste er sarpingen.

Det skrives at Stoke også er på banen, og at de ser på et lån i første omgang med en opsjon på å kjøpe ham senere.

Ikke slått til

«Moi» gikk til Southampton etter noen suksessrike år i Basel for 160 millioner kroner. Det var forventet at sarpingen skulle gå rett inn og forsteke Southampton. Like etter at «Moi» kom til klubben, byttet klubben manager. Mark Hughes var den manageren som hentet Mohamed.

Da ny manager ble hentet inn og valget falt på Ralph Hasenhuttel. Etter at han kom til roret har ikke «Moi» fått særlig mye tillit. Skader har også skapt problemer for sarpingen.

Ville tilbake

«Moi» har hele tiden hevdet at han skulle bruke sommeren godt for å spille seg inn på laget. Slik har det imidlertid ikke vært i sommer.

Under Southamtons siste treningskamp mot Köln var ikke Elyounoussi med i troppen til Southampton.

Tyrkiske aviser skriver videre at Mohamed Elyounoussi er førstevalget til Besiktas på venstrekanten. Vinduet i England stenger 8. august, men det gjør det ikke i Tyrkia. Derfor er det mulig at en overgang først vil skje etter at vinduet i England er lukket

«Moi» har fått med seg 16 Premier League matcher i sin første sesong i Southampton.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken