Moi blir hentet inn<br/>på A-landslaget

HENTES INN: Mohamed Elyounoussi hentes inn til A-landslagets to kamper i Abu Dhabi. (Foto: Dagfinn Limoseth, Digitalsport)

HENTES INN: Mohamed Elyounoussi hentes inn til A-landslagets to kamper i Abu Dhabi. (Foto: Dagfinn Limoseth, Digitalsport)

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Sent søndag kveld kom drømmetelefonen til Mohamed Elyounoussi.

Han skal i dag sette seg på første fly til Abu Dhabi og møte A-landslaget. Per-Marhias Høgmos menn møter Polen og Moldova til privatlandskamper

– Tror du på landslagsdebut?

– Det er klart at jeg gjør det! Det hadde vært gøy å få noen minutter på A-landslaget som 19-åring, sier han, mens han er i full gang med pakkingen.

Kampen i Abu Dhabi går onsdag klokka 17.45 (Moldova) og lørdag 14.45 (Polen). Begge kampene vises på MAX.

Overrasket

– Jeg kan ikke si annet enn et jeg ble veldig overrasket da telefonen kom i kveld. Jeg fikk forespørsel om jeg ville reise ned til A-landslaget i Abu Dhabi og bli en del av troppen til kampene på onsdag og lørdag, sier en opprømt Mohamed Elyounoussi til SA-sporten.

– Du sa vel at du ikke hadde tid, ettersom det var 08 trening i dag?

– Ha, ha det kan du tro. Jeg måtte spørre en gang til, for å være sikker på hva jeg hørte. Det er dette jeg har drømt om, og plutselig så er jeg med i A-landslagstroppen, sier han.

Har vært syk

Sarpsborg 08-spissen har den siste uken vært syk, og går fortsatt på antibiotika.

– Jeg skulle trent med Sarpsborg 08 i dag, så jeg er på vei tilbake igjen. Det hadde vært ekstra bittert om jeg måtte takke nei på grunn av at jeg er syk.

Mohamed har snakket med landslagslegen om sin situasjon. Legen mente det ikke var problemer om han satte seg på flyet i dag og sluttet seg til A-lagstroppen.

Flyr i dag

– Når han sier det, så reiser jeg selvsagt dit, sier den talentfulle 08- angriperen.

Klokka 12.00 mandag letter flyet fra Gardermoen, med Mohamed Elyounoussi ombord, på vei mot en - forhåpentligvis - A-landslagsdebut for Norge.

Send din gratulasjon til Sarpsborg 08-spilleren i kommentarfeltet!

Artikkeltags