National-bryter til EM

National-bryter Knut-Sigurd Kure er tatt ut til å representere Norge i EM for juniorer, som går av stabelen i Polen i juli. (Foto: Vårin Utne)

National-bryter Knut-Sigurd Kure er tatt ut til å representere Norge i EM for juniorer, som går av stabelen i Polen i juli. (Foto: Vårin Utne)

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Sarpsborg-bryteren Knut-Sigurd Kure (16), som representerer Turn og idrettslaget National, er tatt ut til å representere Norge i bryte-EM for ungdommer i Katowitz i Polen. Dette mesterskapet finner sted fra 18. til 22. juli.

Kure skal bryte i klassen U 69 kg lørdag 21. juli.

«Som ledd i forberedelsene reiser Knut-Sigurd på en treningssamling i Litauen i morgen (onsdag 20. juni) sammen med resten av den norske troppen som skal til mesterskapet. Der skal de trene sammen med blant andre litauere, estere, latviere og hviterussere som også skal til EM. T&IL National er selvsagt svært stolte og glade for dette uttaket, som bekrefter en positiv trend hvor flere av utøverne våre nå har etablert seg som klare kandidater til representasjonsoppgaver for det norske ungdomslandslaget. Knut-Sigurd har vist en jevnt god form denne sesongen og har etablert seg helt i toppen i Norge. Han ble soleklar norgesmester i ungdomsklassen i Molde i april, og der tok han også en meget sterk sølvmedalje i juniorklassen», står det i en pressemelding klubben har sendt til SA-sporten.

Artikkeltags