Sarpsborg 08 trener Roar Johansen har gitt tre spillere lov til å vise seg fram denne uka. Det er Victor Larsson fra Manglerud/Star, Mustapha Achrifi Lørenskog og Petter Hermstad Drøbak/Frogn.

Spennende spillere

– Dette er utvilsomt tre spennende spillere som vi har gitt lov til å få vise seg fram på vår trening denne uka, sier Sarpsborg 08 trener Roar Johansen.

– Vi har lovet å komme med en tilbakemelding til hver av dem, etter at de har fått litt tid på seg sammen med våre egne spillere. Det er ingen tvil om at det er mye fotball i alle tre. Victor Larsson er en unggutt fra Manglerud/Star som har mange gode fotballkvaliteter.

Mange som vil

Petter Fremstad (28) kommer fra Drøbak/Frogn og har lyst til å spille på et høyere nivå denne sesongen.

Mustapha Achrifi (22) er en unggutt fra Lørenskog, som har spilt sammen med flere av dagens Sarpsborg 08 spillere. han får gode skussmål for sitt fotballspill. – Er det mange som vil vise seg fram? – Ja det er mange fotballspillere som ønsker kontrakter. Det er ikke vanskelig å merke at fotballmarkedet har blitt langt strammere. – Det er også mange etablerte gode spillere på høyt nivå som hører av seg. Dessverre gjør vår økonomiske situasjon det umulig å si ja til flere spillere med høye lønninger, sier Johansen.