Sarpsborg 08 vant lokalderbyet

Artikkelen er over 5 år gammel

Sarpsborg 08 tok en sterk 2-1-seier borte mot Fredrikstad i G19 interkrets. Les mer om dette, samt resultater fra lokalfotballen onsdag her.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

(Fredrikstad - Sarpsborg 08 1-2)

Sarpsborg 08 junior, som slet med skader, tok en sterk seier borte mot Fredrikstad i G19 interkrets.

God første omgang

Selv med en skadeskutt tropp, starter Sarpsborg 08 friskt, og har store muligheter til å score både to og tre mål i den første omgangen.

– Vi er klart best i første omgang. Vi har blandt annet et skudd i stolpen, pluss at vi var alene med keeper en gang. Men det var bare Aleksander Jæger som klarte å finne veien til nettmaskene de første 45. 1-1 til pause var litt bittert, sa hovedtrener Espen Engebretsen til SA-sporten.

Heroisk innsats

I den andre omgangen trapper Fredrikstad opp tempoet og styrer det meste som er. Midt i dette må Olav Øby gå av med skade, noe som gjorde at det var mange første- og andreårsjuniorer på banen.

– Med heroisk innsats og defensiv styrke klarer vi å stå i mot presset. Fredrikstad blir slitne og klarer å rote ballen i eget nett på slutten, til vår store begeistring. Dette var viktig og moro, avslutter Espen Engebretsen etter 2-1-seieren.

Yven tapte mot Haua

(Haua - Yven 2-1)

Yven hadde tatt turen til Trondalen Kunstgress for å spille mot Haua i 6. divisjon avdeling 1, en kamp som var jevnspilt. Stillingen til pause var 1-1.

– Det var veldig jevnt hele veien, og det var vanskelig å si hvem som skulle klare å sette inn det avgjørende målet. Men mot slutten skaper de flere sjanser enn oss, noe som også resulterer i at de setter inn 2-1. De trakk det lengste strået, sa Stein Øren ved kampslutt.

Bjarte Abrahamsen scorte målet til Yven.

Borgen tapte mot et effektivt Ås

(Ås - Borgen 5-0)

Borgen dro til Ås i håp om tre poeng i 4. divisjon, men slik ble det ikke. Resultatet til pause var 1-0.

– Vi får en forferdelig start, der Ås går opp til 1-0 allerede etter et par minutter. Resten av omgangen er jevn. I den andre omgangen får vi også en dårlig start, det blir tidlig 2-0, da flytter vi opp laget, og skaper mye sjanser. Da Ås får 3-0 så mister vi piffen vi hadde i oss. Ås var effektive, og satte så og si alle sjansene de hadde, men de vinner til slutt fortjent 5-0, sa Tommy Grønn til SA-sporten etter kampen.

Sparta vant komfortabelt

(HSV - Sparta 0-5)

Det var aldri tvil om hvem som skulle vinne i kampen mellom HSV og Sparta i 4. divisjon. Sparta ledet hele 4-0 til pause.

– Vi vinner sjansestatistikken 16-1, det sier vel det meste. Vi dominerer totalt og leder komfortabelt 4-0 til pause. Den andre omgangen bruker vi mest på å trille ball, og rett og slett på å bruke så lite krefter som mulig, sa assistenttrener Bjørn Jensen etter seieren.

Daniel Evensen (2), Simen Lunde (2) og Kim Andrè Larsen scorte målene til Sparta, som nå er på stø kurs mot 3. divisjon.

Artikkeltags