Klar for finale på San Siro

Finaleklar: Jørgen Strand Larsen er klar for cupfinalen for U19 i Italia.  Foto: Ole-Morten Rosted

Finaleklar: Jørgen Strand Larsen er klar for cupfinalen for U19 i Italia. Foto: Ole-Morten Rosted

Artikkelen er over 1 år gammel

Jørgen Strand Larsen (18) og hans AC Milan Primavera er klare for finalen i Copa Italia Primavera for U-19.

DEL

AC Milan og Strand Larsen hadde 2–0 ledelse fra hjemmekampen mot Atalanta og et godt utgangspunkt foran returmøtet i Bergamo.

Ikke fra start

Jørgen Strand Larsen var ikke på banen da matchen startet. AC Milan gikk inn i kampen med en innstilling for å score mål. De trengte et bortemål for nærmest å fikse finalespillet.

– Jeg kom inn siste 20 minuttene. Dessverre med en forsvarende rolle for å ikke miste seieren på tampen. Det ble lite angrep og få sjanser til å score mål for meg i matchen, forteller Strand Larsen.

Fikk det som de ønsket

Allerede etter 12 minutter fikk AC Milan 1–0 og Atalanta måtte score fire ganger for å gå videre. De utlignet til 1-1, før AC Milan gikk opp i 2–1.

AC Milan økte også til 3-1, før hjemmelaget reduserte til 3-2, som også skulle vise seg å bli sluttresultatet.

– For kampens skyld skulle jeg ønske den ikke var avgjort før jeg kom inn. Slik at man kan komme inn å være forskjellen. Men inni mellom er det viktig å bare komme inn å være oppspillspunkt, få frispark og bruke god tid for å drøye ut tiden så mye som mulig, forteller han.

– Jeg gleder med veldig nå til finale på San Siro! Det hadde vært kjempegøy å få score et mål der foran Milan-fansen, konkluderer han.

Artikkeltags