Nærmer seg 3600 solgte billetter til Moldekampen

Godt salg: Salgssjef privatmarked/web i Sarpsborg 08, Alexander Klaussen er godt fornøyd med billettsalget til serieåpningen mot Molde.

Godt salg: Salgssjef privatmarked/web i Sarpsborg 08, Alexander Klaussen er godt fornøyd med billettsalget til serieåpningen mot Molde. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er bare halvannen uke igjen til sesongstart i eliteserien. Allerede nå er det godt salg nærmere 3600 billetter.

DEL

31. mars er det klart for seriestart i eliteserien for Sarpsborg 08. I serieåpningen på Sarpsborg stadion er det Molde som kommer på besøk.

Begynner å vente

Det var før helgen at Sarpsborg 08 åpnet for salg av enkeltbilletter til årets første seriekamp mot Molde.

– På meg virker det som om sarpingene begynner å vente skikkelig på at eliteserien og Sarpsborg 08 skal komme i gang. Det er allerede solgt bra med billetter til kampen neste søndag, forteller salgssjef for privatmarked/web i Sarpsborg 08, Alexander Klaussen.

Les også: Målgrossisten spiller ikke siste treningskamp

Han forteller videre at Sarpsborg 08 startet opp med billettsalget sist fredag.

– Vi selger billetter til kampen hele tiden.

Ikke alt oppe

Det er mulig å kjøpe billetter på stort sett alle tribunene. Det er bare på hovedtribunen at det stort sett er umulig å få seg en plass. Her er det stort sett utsolgt gjennom sesongkortene, forteller han.

Til kampen mot Molde vil det være plass til 7350 personer på stadion. Den nye tribunen foran sittetribunen vil det i første omgang ikke bli solgt billetter til.

– Det hadde vært en drøm om vi hadde klart å fylle hele stadion til serieåpningen. Jeg må innrømme at jeg er spent på hvor mange som finner veien til Sarpsborg stadion. Slik salget har vært etter at vi åpnet billettsalget, kan tyde på at det blir veldig bra med tilskuere neste søndag, konkluderer Klaussen.

Artikkeltags