Satt pris på av Sarpsborg 08 spillerne

Fikk drakta: Oliver Eikenes-Tunem fikk drakta til Joachim Thomassen, som satte stor pris på at 7-åringen var med og heiet på laget i St. Gallen. Foto: Ole-Morten Rosted.

Fikk drakta: Oliver Eikenes-Tunem fikk drakta til Joachim Thomassen, som satte stor pris på at 7-åringen var med og heiet på laget i St. Gallen. Foto: Ole-Morten Rosted.

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg 08 kaptein Joachim Thomassen ble så imponert av Oliver Eikenes-Tunem (7) tur til St. Gallen. Det ønsket han å sette litt stas på.

DEL

Oliver Eikenes-Tunem (7) var med på bussen fra Sarpsborg til St. Gallen og tilbake for å heie på S08. Det fikk Sarpsborg 08 kaptein Joachim Thomassen med seg og ville sette litt stas på.

Flott gjort

– Da jeg leste SA-saken om at Oliver Eikenes-Tunem var med på bussen fra Sarpsborg til St. Gallen og tilbake for å heie på S08 ble jeg imponert. Jeg ønsket at vi skulle sette litt ekstra pris på det, og ba Alexander Klaussen som var med på turen og gi beskjed at Oliver skulle få drakta hans, sier Joachim Thomassen.

På treningen mandag var Oliver på plass på stadion med pappa Stian Eiknes.

Han fikk en fin dag med spillerne. Så fort treningen var over, var Thomassen på plass og hentet 7-åringen.

I garderoben

– Det er klart at vår yngste supporter i St. Gallen, er det viktig å gjøre litt stas på. Nå har han fått se hvordan vi har det i garderoben, og fått hilse på de fleste av spillerne på laget, sa Thomassen som selv ikke fikk vært i St. Gallen på grunn av sykdom.

Oliver var klinkende klar på at han gjerne hadde tatt turen til St. Gallen en gang til.

– Det var bare gøy og jeg syntes ikke det var så ille langt jeg. Nå gleder jeg meg til torsdag for å se laget gå videre i Europa League, slå han klinkende klart fast, med et bredt smil etter at alle spillerne hadde skrevet sine autografer på den nye drakta.

Artikkeltags