Grei gjennomkjøring for Sarpsborg 08 og en solid seier mot Kongsvinger

To scoringer: Rashad Muhammed i farta og her setter han inn sin første mot Kongsvinger. Foto: Ole-Morten Rosted.

To scoringer: Rashad Muhammed i farta og her setter han inn sin første mot Kongsvinger. Foto: Ole-Morten Rosted.

Artikkelen er over 1 år gammel

(Sarpsborg 08- Kongsvinger 3-1) Sarpsborg 08 fikk en grei gjennomkjøring mot Kongsvinger, hvor Rashad Muhammed viste scoringsteft og nettet to ganger.

DEL

Det ble en gjennomkjøring for Sarpsborg 08 mot Kongsvinger. En match hvor S08 spillerne sløste veldig med sjansene og fort kunne gått av banen med en meget stor seier.

Mange sjanser

Kongsvinger, med tidligere Sarpsborg 08-spiller Olav Øby på laget, sto godt opp mot vertene.

Hjemmelagetstilte med et meget godt mannskap, hvor mange helt sikkert vil være på plass til seriekampen mot Vålerenga mandag.

Se høydepunktene fra kampen her! (+)

Det var helt tydelig at påska står for døren for sarpingene. Det var noe ukonsentrert over det som skjedde ute på banen. Kongsvinger fikk lov til å ha mye ball ute på banen, og noen farligheter produserte de også. De aller fleste var det likevel hjemmelaget som sto for.

Det var Harmeet Singh som først fikk hull på byllen. Han ble spilt opp av Mikkel Agger og satte 1–0 med et skud fra 15 meter som gikk via tverrliggeren og i mål

Fortsatte å produsere muligheter

Den ene store sjansen etter den andre ble produsert av Sarpsborg 08. Rashad Muhammed økte ledelsen til 2–0 etter at han fikk ballen innenfor 16 meteren. Et skikkelig rykk forbi backen og pang i mål.

Det var Kongsvinger som scoret det siste målet i første omgang. Bare to minutter før pause reduserte gjestene etter flere feil i Sarpsborg 08 forsvaret.

Her kan du se hele kampen i opptak (+)

Ledelsen ved pause burde vært mye større, to avslutningene ble stoppet av stolpene til Kongsvinger.

Skjedde mindre

Det ble ikke like mange store sjanser for Sarpsborg 08 i andre omgang. De dominerte heller ikke så mye, men igjen ble det skapt flere store sjanser. Mikkel Agger hadde flere på rad, men målene mangler for dansken.

Da var det noe annet med Rashad Muhammed. Han satte fart åtte minutter og da er det ikke lett for motstanderens forsvarsspillere å stoppe ham. Etter en ny pasning fra Anders Østli, fastsatte Rashad sluttresultatet til 3–1.

Amin Asker måtte forlate banen tidlig i andre omgang. Bare å håpe atd et ikke er noe alvorlig foran matchen mot Vålerenga på mandag.

Kampfakta:

Treningskamp fotball

Sarpsborg 08- Kongsvinger 3-1 (2-1)

Sarpsborg stadion:

Mål:

1-0 (17 min.) Harmeeth Singh (Mikkel Agger)

2-0 (30 min.) Rashad Muhammed (Anders Østli)

2-1 (43 min.) Adam Güven (Niklas Castro)

3-1 (83 min.) Rashad Muhammed (Anders Østli)

Gulekort: Harmeeth Singh, Joackim Jørgensen Sarpsborg 08, Marlon Da Silva, Kongsvinger.

Tilskuere: 50

Dommer: Mads Ahlsen, Hafslund IF.

Sarpsborg 08s lag:

Aslak Falch – Amin Askar (Anwar Elyounoussi i 37 min.), Joackim Jørgensen, Anders Østli, Nikola Tkalcic – Rashad Muhammed, Matti Lund Nielsen, Harmeet Singh, Tobias Heintz –Patrick Mortensen, Mikkel Agger.

Artikkeltags