Drømmer om å få spille mot Brann

Venter på sjansen: Kristoffer Larsen føler seg klar for å ta en plass på laget og drømmer om å møte Brann.

Venter på sjansen: Kristoffer Larsen føler seg klar for å ta en plass på laget og drømmer om å møte Brann.

Artikkelen er over 1 år gammel

Kristoffer Larsen (26) drømmer om å få starte mot tidligere lagkamerater i Brann, for nå er han sugen på å spille kamper.

DEL

Bergensgutten har gått alle gradene i Bergen-fotballen. Nå har et stort ønske om å få være på banen mot Brann på søndag. Han føler selv at tiden er inne og er blitt godt komfortabel i Sarpsborg 08.

Er spesielt mot Brann

– Kunne jeg velge en kamp å få lov til å spille, ville det vært nettopp matchen mot Brann på søndag. Det er klubben jeg har spilt flest matcher for og fortsatt er det mange kjente igjen på laget. Når det er sagt, ønsker jeg hele tiden å få spille på det øverste nivået. Det er det jeg jobber hardt hver dag for å få lov til, forteller Larsen.

Selv føler han nå at han har funnet seg til rette i sin nye klubb.

– Det har blitt en del nytt å forholde seg til for meg, etter at jeg kom til Sarpsborg 08.

Gode svar

Kristoffer fikk lite med spilletid den siste sesongen i Lyngby.

– Da Lyngby byttet ut trener David Nielsen, var det på en måte over for meg. Det ble lite med spilletid på A-laget til Lyngby, og det er på ingen måte slik du ønsker det skal være.

Han har også gått en lengre periode skadet. 

– Da jeg valgte Sarpsborg 08 var jeg klar på at det ville bli store forandringer med fotballen fra det jeg var vant med fra Lyngby.

Jeg er klar for å hogge til

Kristoffer Larsen, fotballspiller i Sarpsborg 08

– Hva er de største forandringene?

– Sarpsborg 08 spiller en litt annen type fotball enn jeg har vært vant med. De krever mye mer løping hele tiden, en langt mer aggressiv fotball. Jeg har spilt mer rammefotball, hvor vi mer har våre soner og ikke så mye løping i press, forteller Larsen.

Bare være klar

Sarpsborg 08 går inn i en periode med både cup og serie. Det betyr mange kamper og helt sikkert mye rokeringer.

Larsen legger bare venter på å få muligheten.

– Jeg er veldig glad for at jeg fikk spille begge treningskampene mot Strømmen og Kongsvinger. Det ga meg verdifull kamptrening inn i dette nye systemet. For meg er det viktig å prestere på hver eneste trening. Jeg vet at sjansene vil komme og da er bare å være på hogget. Benytter jeg ikke de mulighetene jeg får, kan det bli vanskelig. Jeg er klar for å hogge til, sier han med et smil.

CV

  • Navn: Christoffer Larsen
  • Alder: 26 år
  • Født: Bergen
  • Tidligere klubber: Brann, Hønefoss (lån), Lyngby BK

Artikkeltags