Kristoffer Normann Hansen trener med Aalesund

Aalesund: Kristoffer Normann Hansen skal være med Aalesund til Spania for å forsøke å få kontrakt.

Aalesund: Kristoffer Normann Hansen skal være med Aalesund til Spania for å forsøke å få kontrakt. Foto:

Det ser ikke ut til å bli noen kontrakt med Sandefjord for Kristoffer Normann Hansen. Nå skal han forsøke å overbevise Aalesund.

DEL

Mens Sarpsborg 08 har vært i Marbella i Spania i over en uke, har Kristoffer Normann Hansen trent med Sandefjord. Dette for å finne en klubb hvor han kan få mer spilletid enn i Sarpsborg 08.

Ser dårlig ut

Da Sandefjord satte kursen for Spania, ble det ikke plass til Sarpsborg 08-spilleren, som har ett år igjen av sin kontrakt.

Mens han har vært og trent med Sandefjord, har de spilt én treningskamp. I denne treningskampen kom Kristoffer inn det siste kvarteret. Det var imidlertid ikke nok til å overbevise hans gamle klubb, at han er god nok for en plass på laget.

– Det er riktig at ikke Norman Hansen er i Sandefjord lenger, sier sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen.

Være med Aalesund

Aalesund reiser til Spania i disse dager, og på det flyet sitter Kristoffer Normann Hansen.

Han blir med Aalesund til Spania

Thomas Berntsen, sportssjef i Sarpsborg 08

– Han blir med Aalesund til Spania for å vise seg fram for klubben i den perioden de er i Spania. Norman Hansen er en god spiller, men på grunn av alle de vi har hatt og har i stallen har det blitt lite spilletid. Det er viktig for ham at han får mye spilletid på høyst mulig nivå, for å kunne utvikle seg videre, mener Berntsen.

Da blir det spennende for ham å se om han klarer å overbevise Aalesund i Spania for å sikre seg kontrakt, slik Nenass klarte tidligere i vinter.

Artikkeltags