Et stykke til serieformen

Prøve seg: Abdo Aziz Ballo fikk sine første minutter for S08 for å vise seg fra. Foto: Tobias Nordli

Prøve seg: Abdo Aziz Ballo fikk sine første minutter for S08 for å vise seg fra. Foto: Tobias Nordli Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

(Lillestrøm- Sarpsborg 08 2-1) Det var hjemmelaget Lillestrøm som virker nærmest serieformen da lagene møttes på Åråsen til treningskamp.

DEL

Sarpsborg 08 var ute etter å bruke mange spillere og de flest fikk forsøkt seg, men det var slurv og for dårlig intensitet som preget gjestene fra Sarpsborg.

Det viktigste var likevel å få en gjennomkjøring, før alvoret setter i gang neste helg hjemme mot Haugesund.

Forsøkte mange

Sarpsborg 08s trenerteam Geir Bakke og Tom Freddy Aune måtte gjøre flere bytter på laget før treningskampen mot Lillestrøm.

Joachim Thomassen måtte gi seg på oppvarming med en vond ankel og Kristoffer Zakariassen sliter med ryggproblemer og ble hjemme. Krépin Diatta fikk beskjed før kampen at han ikke skulle spille.

Også prøvespiller Abdo Aziz Ballo fikk noen minutter i Sarpsborg 08 drakta. han kom inn sju minutter før slutt.

Lillestrøm best

Allerede fra start av var det Lillestrøm som satte litt standard på dette oppgjøret. Hjemmelaget var langt kvikkere og jobbet mer enn gjestene.

Lillestrøm trengte bare åtte minutter for å gjøre 1–0. Det var Alexander Melgalvis som besørget ledelsen for hjemmelaget. Det satte ikke noe mindre fart på hjemmelaget, som var de som produserte de fleste av målsjansene.

Sarpingene kom etter hvert noe mer med i matchen. Det siste kvarteret var det litt å kjenne igjen av det har vært vane med denne sesongen.

Det skulle stå likt i målprotokollen når lagene gikk det til pause. Det var Andreas Aalbech som gjorde 1–1 på en fin scoring med venstrebeinet fra skrått hold.

Byttet fem spillere

Gjestene valgte å bytte fem spillere i pausen. Blant dem som kom inn var Amin Asker som tok over backplassen til målscorer Alebeck. Dermed ble det en viktig omgang for Askar som det er lenge siden har spilt fotballkamp.

Det ble ikke spesielt med bedring i andre omgang. Det gikk litt for sent i pasningsspillet og for mange slurvete pasninger.

Det var Lillestrøm som scoret det neste målet. Ole Jørgen Halvorsen ble litt for tøff i behandlingen av en Lillestrøm-spiller og dommeren dømte straffespark.

2–1 til Lillestrøm ble besørget av Fredrik Krogstad, helt utakbart for Anders Kristiansen i Sarpsborg 08 målet.

Sarpingene klarte ikke å spille seg til de helt klare sjansene, men flere halvsjanser ble det gjestene fikk med seg.

Lillestrøm kunne fortjent gå seirende av banen i denne treningskampen.

Artikkeltags