Ny kontrakt for Heieren Hansen

To år:  Ole Heieren Hansen fortsetter i to år til i S08.

To år: Ole Heieren Hansen fortsetter i to år til i S08.

Artikkelen er over 5 år gammel

Lagkaptein Ole Heieren Hansen (28) er klar for to nye sesonger i Sarpsborg 08.

DEL

Onsdag signerte forsvarsbautaen en avtale med Sarpsborg 08 som gjelder ut sesongen 2017.

- Hele klubben jubler

– Ole er en uhyre viktig spiller for oss både på og utenfor banen, både som menneske og spiller. Han er en kontinuitetsbærer. Denne sesongen har han også tatt nye steg på banen. Hele klubben jubler for at Ole har skrevet under en ny toårskontrakt, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Heieren Hansen har hatt en flott start på sesongen og vært en av Sarpsborg 08s beste spillere. Midtstopperen er også toppscorer i laget med tre scoringer i løpet av de ti første seriekampene.

Et enkelt valg

- Jeg er veldig fornøyd med å ha signert en ny kontrakt. Det blir gøy å være med videre. Jeg har vært her lenge, og det har vært en fin utvikling i klubben. Det blir gøy å være med på reisen videre, sier Heieren Hansen til SA.

Han forteller at han ikke brukte lang betenkningstid på å bestemme seg.

- Det var raske og fine forhandlinger. Vi brukte ikke lang tid på å komme til enighet. Jeg har lyst til å være med videre her, og føler at jeg har mer å bidra med, sier han.

Heieren Hansen måtte gi seg i pausen mot Start sist grunnet en skade. Nå kjemper han en kamp mot klokka for å bli spilleklar til søndagens oppgjør på Sarpsborg stadion mot Stabæk.

Håper å rekke Stabæk-kampen

- Det var heldigvis bare en slagskade. Jeg er positiv, og både håper og tror at jeg blir spilleklar, sier han.

Kapteinen har imidlertid fortsatt ganske store smerter.

- Jeg har hatt framgang de siste to dagene, men jeg har fortsatt problemer med å tråkke ned på foten. Smertene er størst i storetåen. Det er ikke mange dagene igjen til kamp, men jeg håper å rekke det, sier han.

Heieren Hansen kom til Sparta fra Selbak som juniorspiller i 2005. Etterpå har han utviklet seg til å bli en nøkkelspiller i Østfolds beste fotballklubb.

Artikkeltags