Mortensen startet festfeiringen

  Artikkelen er over 1 år gammel

  Patrick Mortensen åpnet 17. mai festen med å få bort flere kilo på skuldrene og starte festkvelden på stadion.

  DEL

  Dansken har slitt litt i de siste kampene med å score på de mest opplagte sjansene. Det problemet trengte han under tre minutter på å eliminere.

  Slik han håpet på

  – Den scoringen var jeg sikker på at jeg skulle sette i mål. Jeg fikk komme bakfra og hadde bra oversikt over hvor Starts keeper befant seg. En bedre start på kvelden kunne ikke jeg og supporterne fått, mente dansken etter kampen.

  Han er klar på at det ikke er bra for en spiss å misbruke slike sjanser som han har gjort i de siste kampene.

  – For meg betydde denne scoringen veldig mye, for det blir til at du tenker på det i ettertid. Jeg vil jo score mål hele tiden og har hatt muligheter, for flere enn de to jeg har satt. Derfor ble 1–0 scoringen forløsende for meg, mente Mortensen.

  Ikke vært bekymret

  Dansken legger ikke skjul på at han liker godt den snuoperasjonen som Sarpsborg 08 nå har gjort i de to siste kampene.

  – Jeg har ikke vært bekymret for at vi ikke skal komme tilbake. Det har gått noe tråere etter de første gode kampene, men jeg var sikker på at det ville løsne. Det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt enn på hjemmebane 16. mai.

  Scoringen betydde veldig mye

  Patrick Mortensen, fotballspiller i Sarpsborg 08

  Etter en super sesong i 2017, er det klart at forventningene er blitt skudd i været foran sesongen.

  – Det er slik det skal være, men etter en god start har det vært tyngre. Vi hadde endelig marginene med oss mot Strømsgodset og i dag var det aldri noen tvil, sier dansken med et smil.

  17 mai feiringen

  Allerede i morgen tidlig er det ut igjen for Patrick og en del av spillerne i Sarpsborg 08.

  – I morgen er det 17 mai og Norges nasjonaldag. Det er like hyggelig å få være med på hvert år. Dette er noe helt spesielt som vi nesten bare finner i Norge.

  – Du er klar for toget?

  – I morgen skal jeg i vei for å være med i barnetoget. Sarpsborg 08 skal være på plass. Langt lettere å gå gjennom byens gater nå, etter to seire i de to siste kampene, mener dansken.

  Artikkeltags