Gå til sidens hovedinnhold

Schwartz klar for Silkeborg

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er klart at Ronnie Schwartz forlater Sarpsborg 08 for Silkeborg. Han er blitt presentert av klubben.

Ronnie Schwartz reiste til Danmark for å forhandle den personlige kontrakten. Torsdag var det klart for legesjekken. Ronnie var langtidsskadet før han kom til Sarpsborg 08. Han var ikke med i Sarpsborg 08-troppen som reiste til Israel.

Lite spilletid

Danmark har et lengre overgangsvindu enn Norge. det går ut 31. august, og dagen før deadline ble han klar for sin nye klubb.

Hans nye klubb Silkeborg skriver på sin hjemmeside at de har skrevet en to års kontrakt med den tidligere Sarpsborg 08 spilleren.

29-åringen har ikke fått den spilletiden han hadde håpet på i Sarpsborg 08, og det var ikke uventet at han ville søke etter en ny klubb for mer spilletid.

Flere i Danmark

Sarpsborg 08 var tidligere på dagen sparsommelige med å kommentere en eventuell overgang. De nektet heller ikke for at spissen hadde reist til Danmark.

Schwartz har spilt tidligere for de danske klubbene AaB og Randers.

Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen sier til bold.dk tidligere på dagen at han ikke ønsker å kommentere eventuelt spillerslag. Men på generelt grunnlag er det spillere som passer bedre inn i Sarpsborg 08 spillestil enn andre.

– Vi er ikke utilfreds med Schwartz, men det er nok heller han som ønsker enda mer spilletid enn hva han har fått hos oss så langt, sier Berntzen.

Nå er det klart at 29-åringen blir å finne i Silkeborg-drakta de to neste sesongene.

Kommentarer til denne saken