Familietribunen på stadion solgt

Hjerte for klubben: Tribunesponsoren Ketil Koppang i midten har hjerte i Sarpsborg 08, og ønsket derfor å bruke mange penger på familietribunen. Det er markedssjef Thomas Andersen og markedskonsulet Janne Darbakk godt fornøyd med. Foto: Jarl Morten Andersen.

Hjerte for klubben: Tribunesponsoren Ketil Koppang i midten har hjerte i Sarpsborg 08, og ønsket derfor å bruke mange penger på familietribunen. Det er markedssjef Thomas Andersen og markedskonsulet Janne Darbakk godt fornøyd med. Foto: Jarl Morten Andersen. Foto:

Fra 1. januar 2019 er familietribunenavnet historie, da er det Koppang Landbrukstribunen som gjelder.

DEL

Fredag kunne Sarpsborg 08 kunngjøre at de har solgt den som denne sesongen heter familietribune. Dermed er samtlige tribuner på Sarpsborg stadion solgt til sponsorer. Familietribunen får navnet Koppang Landbrukstribunen.

Godt fornøyd

– Dette er en flott dag for Sarpsborg 08, vi har nå inngått en tre års avtale med Ketil Koppang landbruks- og næringsmegling AS, om en tre års avtale for dagens familietribune, forteller markedssjef i Sarpsborg 08 Thomas Andersen.

Han legger ikke skjul på at dette er en stor avtale for Sarpsborg 08.

– Den rager høyt på listen over de største sponsorkontraktene vi har skrevet, forteller Andersen.

Markedssjefen har blitt enig med Koppang om at den offisielle summen ikke skal ut, men forteller at det er flere millioner over tre år.

Stolt sponsor

Ketil Koppang er personen som skal ha navnet sitt på den nåværende tribunen fra 1. januar.

– Jeg har fulgt med dette laget de sju siste årene og vært sponsor de fire siste. Jeg kommer egentlig fra Råde, men flyttet til Sarpsborg og startet firmaet her i 2001. Firmaet har hovedsetet sitt her i Sarpsborg, forteller Koppang.

Ketil Koppang landbruks- og næringsmegling AS har spesialkompetansen innenfor omsetning av landbrukseiendommer, skogeiendommer og næringseiendommer, herunder salg av selskaper. Hovedkontoret holder til i Sarpsborg, men de holder også til i Trøndelag og Midt-Norge.

Er blitt klubben i mitt hjerte

Ketil Koppang, kjøpte navnet til dagens familietribune

– Hvorfor inn så stort i Sarpsborg 08?

– Sarpsborg 08 er blitt klubben i mitt hjerte, jeg blir alltid tatt så vel imot når jeg kommer. Det er jordnært å komme hit, og alle har beina godt plantet på jorda. Det er slikt som tiltaler meg, og gjør at jeg ønsker å være med, sier Koppang.

Ble enige raskt

For en uke siden ringte Koppang for å bruke litt kjeft. Han var ikke fornøyd med at det sto noe over hans reklameskilt.

– Jeg pratet med markedskonsulent Janne Darbakk i klubben, og hun mente det var på tide at jeg gikk litt videre som sponsor. Det tok ikke lange tiden før vi var enige om at jeg like godt skal ha navnet på hele familietribunen. Under en uke senere har jeg skrevet navnet på kontrakten for tribunen, sier han og smiler lurt.

– Hva håper du å få igjen for et slikt kjøp?

– Dette er helt klart merkebygging for meg, og kommer inn i selskapet med de øvrige sponsorene. Jeg tror at dette er en vinn, vinn situasjon for oss begge parter. De er ikke bare ovenfor kemneren jeg skal drive litt u-hjelp, sier han med et bredt smil.

Artikkeltags