Sparta får flyttet tre kamper på grunn av S08s europaeventyr

Tre bytter: Tre kamper i eliteserien for Sparta og Christopher Henriksen blir flyttet på i høst.

Tre bytter: Tre kamper i eliteserien for Sparta og Christopher Henriksen blir flyttet på i høst. Foto:

Sparta får flyttet alle sine tre kamper som de har søkt om på grunn av Sarpsborg 08s Europa League-kamper.

DEL

Sparta ønsket å flytte sine kamper mot Frisk, Manglerud Star og Ringerike som kolliderer med Sarpsborg 08s spill i Europa. Nå har både motstanderklubber og forbund gitt sin velsignelse til det.

Tre kamper

Sparta ønsket å flytte tre kamper. Det er to kamper som kolliderte med hjemmekampene til Sarpsborg 08, samt fotballklubbens åpningskamp i Europa League borte mot Besiktas.

Åpningskampen den 20. september mot Besiktas ønsket Sparta å skifte dat på, da de regner med at sarpingene kommer til å sitte klistret til TV-skjermen. I tillegg ønsket de å flytte kampene 4. oktober og 29. november. Den 4. oktober kommer belgiske Genk til Sarpsborg stadion. Den 29. november er det Besiktas med sitt stjernegalleri som kommer.

– Vi er glade for at Norges Ishockeyforbund og de respektive klubbene har gitt oss klarsignal til å flytte kampen, sier daglig leder i Sparta, Daniel Björnberg.

Slik blir forandringene

Den 20 september skulle Sparta ha møtt Frisk Asker. Det er klart at denne kampen flyttes fra torsdag 20. september til tirsdag den 25. september.

Kampen mot Ringerike i Sparta Amfi den 4. oktober, er blitt flyttet til tirsdag 9. oktober, mens den siste kampen mot Manglerud Star flyttes fra torsdag 29. november. Den kampen blir spilt to dager tidligere nemlig tirsdag 27. november.

– Vi i Sparta er fornøyd med at forbundet og de andre klubbene har forståelse og ønsket å hjelpe oss, avslutter Björnberg.

Artikkeltags