Ian Burchnall favoritt til å ta over Cambridge United

Kanskje ny jobb: Ian Burchnall kan være på vei til å få seg managerjobb i England. Han er et hett navn hos Cambridge United. Foto: Thomas Andersen

Kanskje ny jobb: Ian Burchnall kan være på vei til å få seg managerjobb i England. Han er et hett navn hos Cambridge United. Foto: Thomas Andersen Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den tidligere assistenten til Brian Deane i Sarpsborg 08. og senere Viking trener er favoritt til å ta over Cambridge United.

DEL

Ian Burchnall fikk tilbud om å bli Sarpsborg 08 da Brian Deane, ikke fikk forlenget hovedtrenerjobben. Nå er han hyppig nevnt til å ta over League Two klubben Cambridge United.

Til Viking

Den unge assistenttreneren til Sarpsborg 08 fikk samtidig tilbud om hovedtrenerjobben i Viking. Han valgte den framfor å bli i Sarpsborg.

Det var en tung jobb briten tok på seg i Stavanger. Viking slet tungt økonomisk, måtte spare på alle fronter og det endte med nedrykk.

Ian fikk sparken i november, selv om han hadde år igjen av kontrakten.

Kan bli ny klubb

Det virker som om det er flere klubber på De britiske øyer som har laget merke til en unge treneren.

Cambridge News skriver at Ian Burchnall er det siste navnet som er blitt nevnt til å ta over. Da nyheten kom ut at han var blant favorittene er det mange som har støttet klubben i å gjøre dette valget.

Det er flere managere som er blitt nevnt sammen med Burchnall. Det er Joe Dunne som hjelper klubben nå, tidligere Aldershot manager Andy Scott og tidligere Bath City manager Jerry Gill er også et hett navn.

Brian Deane har fortsatt ikke funnet seg noen ny managerjobb etter at han ikke fikk fornyet kontrakten i Sarpsborg 08.

Artikkeltags