Sarpsborg-roere til Hamburg

God trio: Fra venstre: Cornelia Knutsen, Diderik Skjønhaug og Jacob Gundersen. foto: privat

God trio: Fra venstre: Cornelia Knutsen, Diderik Skjønhaug og Jacob Gundersen. foto: privat

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Jacob Gundersen, Diderik Skjønhaug og Cornelia Knutsen fra Sarpsborg Roklubb er uttatt til en internasjonal regatta i Hamburg.

DEL

Kvalifiseringen for deltakelse i Hamburg ble gjennomført under Christianiaregattaen i juni. Regattaen i Tyskland arrangeres den 23.- og 24. september og er en erstatningsregatta for Baltic Cup 2017. Roforbundet besluttet i vinter at Norge ikke kom til å delta under Baltic Cup denne sesongen grunnet lang reisevei og krevende logistikk med transport av båtene.

Diderik Skjønhaug er uttatt til en dobbeltsculler i klasse herrer junior A sammen med Jarle Sæby fra Moss Roklubb. Jacob Gundersen skal ro dobbeltsculler sammen med Magnus Strømme fra Moss RK i herrer junior B. I damer junior A skal Cornelia Knutsen i aksjon sammen med Lise Dørre fra Moss RK.

– Roing i Tyskland er en stor idrett og de har god bredde og kvalitet på roerne sine. Våre roere vil derfor møte mange gode roere og det vil bli spennende å se hvordan de hevder seg. Dette vil bli en lærerik erfaring og vil være viktig for videre satsing og utvikling, sier rosjef Thomas Gundersen i Sarpsborg Roklubb.

Artikkeltags