Slutt for Alvaro Baigorri

IKKE NY: Alvaro Baigorri får ikke ny kontrakt i Sarpsborg 08 (Foto Mats Duan)

IKKE NY: Alvaro Baigorri får ikke ny kontrakt i Sarpsborg 08 (Foto Mats Duan)

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Alvaro Baigorri (30) er den første spilleren som forlater Sarpsborg 08.

– Sarpsborg 08 har gitt Alvaro Baigorri beskjed om at hans kontrakt ikke vil bli forlenget, sier sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen.

Vært uheldig

Spanjolen har ikke hatt noen god sesong i Sarpsborg 08. Han fikk brudd i ei tå, i den siste treningskampen mot Mjøndalen før seriestart. Det tok lang tid før han var tilbake på banen, og han fikk bare med seg 18 minutter i eliteserien i år.

Alvaro klarte aldri å spille seg inn i første oppstillingen igjen. – Vi skulle gjerne hatt med Alvaro videre i klubben. Han er en spiller som er gjennom profesjonell. Han har vært veldig flink til å bakke opp de andre, mens han selv har hatt problemer, sier Berntsen.

To utenlandske backer

Berntsen kan videre fortelle at Sarpsborg 08 har to utenlandske backer i den samme back-posisjonen. Det er Alvaro Baigorri og Jeremy Berthod.

– Jeremy har enda et år igjen av kontrakten og derfor var ikke valget så vanskelig om hvem vi skulle ha med videre, mener sportssjefen. Foreløpig står spanjolen uten klubb for neste sesong, og 08 vil hjelpe til med en ny klubb hvis det er mulig. Han fortjener å få hjelp, og vi kan kun gi ham de beste skussmål, mener Berntsen.

Artikkeltags