Sparta topper etter seier

Daniel Lubieniecki ble matchvinner for Sparta mot Kråkerøy.

Daniel Lubieniecki ble matchvinner for Sparta mot Kråkerøy. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Sterk seier mot Kråkerøy. Borgar tapte for et redusert Mysen.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Kråkerøy tok imot Sparta i 4. divisjon for menn, og det skulle vise seg å bli en slitekamp fra begge sider. Stillingen til pause var 0-0.

- Første tretti er vi førende, men Kråkerøy kommer mer inn i det etter hvert. I andre omgang er det stillingskrig, men vi skaper de største målsjansene, og vinner til slutt 1-0, noe som er deilig etter en periode med motgang, sa hovedtrener Kai Andersen til SA-sporten.

Daniel Lubieniecki ble matchvinner for Sparta. Kråkerøy lå på toppen av tabellen i 4. divisjon før kveldens kamp. Nå ligger Sparta på topp - ett poeng foran Selbak og Rakkestad, som også vant sine kamper i kveld.

Borgar tapte med én mann mer

(Mysen - Borgar 3-2) I samme divisjon tok Borgar turen til Mysen for å spille kamp. Etter en god førsteomgang, samt en ledelse i andre, raknet det for blåtrøyene. Resultatet til pause var 1-0 til Borgar.

– Vi er gode i førsteomgang, men Mysen starter friskt i andre. De får et rødt kort, og vi går opp til 2-1, men så rakner vi på slutten og taper 3-2, sier Jostein Andersen til SA-sporten.

Morten Møller og Jasmin#<\p>Evlic scoret målene til Borgar.

Tveter slo Hafslund

(Hafslund - Tveter 2-3) Det var duket for lokaloppgjør i 6. divisjon, avdeling 2 mellom Hafslund og Tveter. Etter en kamp der Hafslund styrte mye, var det til slutt Tveter som utnyttet sine få sjanser godt, og de vant til slutt 3-2. Resultatet til pause var 1-1.

– Vi er solide bakover, og utnytter overgangene godt, sa Tveters lagleder Frank Schander.

Hans Erik Heines og et selvmål sto bak målene til Hafslund, mens Hoshiar Penahi (2) og Jørn Skogen scoret målene for Tveter.

Borgen vant borte

(Tistedalen - Borgen 3-5) Bruntrøyene fra Borgen tok turen til Tistedalen for å spille 4.-divisjonsfotball på fredag, en kamp som Borgen vant 3-5. Resultatet til pause var 2-1 til Borgen.

– Første omgang var ganske jevn, men utover i andre omgang ser jeg gode tendenser, dette kan bli bra, sa Tom Karlsen etter kampen.

Christoffer Stene, Henrik Strøm Nilsen, Keywan Ahmadi (2) og Kamyar Ahmadi var målscorerne for Borgen.

Artikkeltags