Børresen takket nei til Sparta valgte Stavanger

FORLATER SPARTA: Eirik Børresen forlater Sparta etter tre år i klubben.

FORLATER SPARTA: Eirik Børresen forlater Sparta etter tre år i klubben. Foto:

Eirik Børresen har takket nei til kontraktforslaget som Sparta hadde gitt ham. Han valgte å gå til Stavanger.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Sparta hadde et godt håp om at forwarden Eirik Børresen skulle fortsette å spille for Sparta. Onsdag ga han klubben beskjed om at han velger en annen norsk klubb denne sesongen. Den klubben er Stavanger.

Skulle gjerne

– Vi skulle gjøre hatt med Børresen videre i klubben. Han har gjort en strålende jobb for laget og klubben de tre årene han har vært her. Sparta hadde også håp om at de skulle klare å få det til, men slik ble det ikke, sier daglig leder i Sparta Daniel Björnberg.

Bjørnberg forteller videre at det blir å sette i gang letingen etter en erstatter for Børresen.

Nye utfordringer

– Nye utfordringer venter på meg i en ny klubb. Jeg fikk et tilbud fra en klubb ny klubb nærmest over natten. Jeg skal innrømme at jeg har gått noen runder med meg selv, før jeg tok beslutningen om å flytte fra Sarpsborg og Sparta, sier Børresen.

Han legger ikke skjul på at det har vært tre fine år han har vært i Sparta og derfor var det vanskelig å ikke bli med videre i klubben.

Nye utfordringer venter på meg

Eirik Børresen, tidligere hockeyspiller i Sparta

– Det har gått litt opp og ned for klubben i løpet av disse årene, men det er en fin gjeng både på isen og utenfor. Jeg skal innrømme at det ikke var lett å ta dette valget.

I løpet av dagen

Det ble ikke moderklubben Storhamar eller Sparta han valgte å spille for framover. Det tilbudet som han fikk i siste stund kom fra Stavanger. Det takket han ja til og har skrevet en kontrant på 1 + 1 år.

Eirik kan videre fortelle at han kommer til å bli i Sarpsborg og først flytte til sitt nye sted i starten på juni.

– Både jeg og min samboer har jobb i Sarpsborg, som vi skal avslutte. Det blir en måneds tid til her før flyttelasset vårt går til den nye byen og klubben, forteller han.

CV

  • Navn: Eirik Børresen
  • Alder: 25 år
  • Idrett: Ishockeyspiller
  • Fødested: Vang
  • Tidligere klubber: Storhamar og Sparta

Artikkeltags