Nermark klar for spill

TILBAKE: Joachim Nermark til venstre er klar for spill og Tommy Kristiansen skal møte tidligere lagkamerater onsdag.  Foto: Ole-Morten Rosted.

TILBAKE: Joachim Nermark til venstre er klar for spill og Tommy Kristiansen skal møte tidligere lagkamerater onsdag. Foto: Ole-Morten Rosted.

Artikkelen er over 2 år gammel

Det lysner på skadesiden for Sparta. Mot Stavanger er Joachim Nermark tilbake.

DEL

Etter mandagens trening var det en blid svenske som tok av seg det våte treningstøyet.

Smilet tilbake

– Dette var bare godt, en tøff treningsøkt uten å kjenne noe til problemer. Da blir de full fyr i teltet mot Stavanger. Det er når du ikke kan spille at du virkelig har det tøft. Du blir liksom satt litt til side i spillergruppa. Det har vært mange den siste tiden som har vært sidestilt, sier Nermark.

Han legger ikke skjul på at det er ute på isen at han aller helst vil være.

– Det er viktig at vi vinner matcher igjen, slik at vi kan beholde andreplassen på tabellen. Det gir en ekstra hjemmekamp i kvartfinalen og eventuelt semifinalen, mener svensken.

Stavanger igjen

To ganger på vel en uke er Stavanger motstander for Sparta. Onsdag i Sparta Amfi og neste torsdag i Stavanger.

– Dette er ikke første gang jeg møter gamle lagkamerater og jeg har møtt dem i Amfien en gang før. Det blir enda mer spesielt å være tilbake i Stavanger og ikke som Stavanger-spiller, sier Tommy Kristiansen.

Spartatrener Sjur Robert Nilsen egner ikke med at det er flere tilbake enn Joachim Nermark til kampen. Det er også et lite spørsmålstegn ved Kyle Osterberg. Han er syk og hadde feber mandag, men kan likevel rekke matchen.

Artikkeltags