Tommy Kristiansen mister trolig hockey-VM

ASKER  20170407.
Frisk Asker - Stavanger Oilers. Anders Bastiansen (t.v.) fra Frisk Asker og Tommy Kristiansen fra Stavanger Oilers under kampen i Askerhallen i Asker fredag kveld.

ASKER 20170407. Frisk Asker - Stavanger Oilers. Anders Bastiansen (t.v.) fra Frisk Asker og Tommy Kristiansen fra Stavanger Oilers under kampen i Askerhallen i Asker fredag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborgs siste hockeyproffspiller, Tommy Kristiansen ser ut til å misse hockey-VM

DEL

Alt lå til rette for Tommy Kristiansen og hans hockeyframtid. Han fikk proffkontrakt i Tyskland med Krefeld og var tatt ut på landslaget og nærmest klar for VM. Nå kan det bli operasjon istedenfor VM-spill.

Veldig trist

– Skal jeg være helt ærlig så er ikke humøret på topp om dagen. Jeg har den siste tiden spilt med smerter, men fikk beskjed om at det mest sannsynlig var en lyskestrekk. Nå ser det ut til å være mer alvorlig enn det. Det kan være lyskebrokk og da er det en operasjon som venter, forteller sarpingen.

Det var først da norske landslaget møttes i Danmark at det ble riktig ille for Tommy.

– Jeg klarte ikke å fullføre noe som helst i Danmark og det ble hjelp fra lege. Der fikk jeg raskt konstatert at det ikke er lyskestrekk, men mest sannsynlig lyskebrokk.

VM ryker

– Det var bare å komme seg hjem fra Danmark og nå blir det MR i løpet av de nærmeste dagene. Da vil jeg få de endelige beskjedene om det er lyskebrokk og hva som må gjøres. Er det lyskebrokk, er det bare operasjon som kan gjøre meg bra.

Humøret er ikke på topp om dagen

Tommy Kristiansen, hockeyspiller fra Sarpsborg

Tommy kan videre fortelle at han var i ferd med å få en stor rolle i VM laget i powerplay.

– Alt så så lyst ut med VM først før det bærer videre til Tyskland og Krefeld. Det er klart jeg er spent på hva svarene blir på MR-en. Blir det operasjon, vil det gå minst seks uker før jeg er i gang. Heldigvis ødelegger ikke operasjonen for spill i Tyskland som er aller viktigst. Helst skulle jeg hatt med meg begge delene, forteller han.

CV

  • Navn: Tommy Kristiansen
  • Alder: 27 år
  • Født: Sarpsborg
  • Klubb: Krefeld, Tyskland.
  • Tidligere klubber: Sparta, HV71, Stavanger Oilers.

Artikkeltags