Johnsgård med Sparta videre

KONTRAKT: Daniel Björnberg følger med når Tim-Robin Johnsgård skriver under kontrakten med Sparta. Foto: Ole-Morten Rosted

KONTRAKT: Daniel Björnberg følger med når Tim-Robin Johnsgård skriver under kontrakten med Sparta. Foto: Ole-Morten Rosted

Artikkelen er over 2 år gammel

Tim-Robin Johnsgård (24) har skrevet under for en ny sesong med Sparta.

DEL

24-åringen kom til Sparta i desember, under en periode hvor Sparta slet med mange skader.

Ønsker videre

Johnsgård som er født og oppvokst på Kongsberg, reiste tidlig Sverige for å bli hockeyspiller.

– Jeg gikk på hockeygymnaset i Mariestad, hvor jeg også spilte i ungdomslagene. På seniornivå har det blitt tre svenske 1. divisjonslag.

– Jeg ble meget glad da jeg fikk forespørsel om jeg kunne tenke meg å bli i Sparta enda en sesong, forteller Johnsgård.

Han forteller videre at han kommer tilbake til byen når oppkjøringen til sesongen starter. Han vil jobbe litt både i Sverige og på Kongsberg i sommer. Flyttelasset til Sarpsborg kommer først i august.

Får eget program

– Vi syntes Tim-Robin har gjort en god jobb den tiden han har vært i Sparta. Vi har stor tro på at han skal utvikle seg videre i vår klubb. Det er årsaken til at vi gir ham en hel sesong, for å kunne følge hans utvikling, sier daglig leder i Sparta Daniel Björnberg.

Ta litt tid å finne seg til rette

Tim-Robin Johnsgård, hockeyspiller i Sparta

Johnsgård er klar for å ta nye steg i hockeyen.

– Jeg får eget program av Henrik Borge og Sjur Robert Nilsen, så trening skal det bli jobbet hardt med i sommer, sier han.

Liker seg godt

Johnsgård har likt seg godt de månedene han har vært i Sparta.

- Å komme til en ny klubb betyr alltid at det vil ta litt tid å finne seg til rette. Jeg har vært så heldig å få bo hos Ann Kirsten Ingebretsen, etter at jeg kom til Sarpsborg. Jeg har blitt veldig godt tatt vare på, som igjen har gjort at overgangen fra Sverige har vært veldig smidig.

Les også: Nilsens arvtaker er kommet 

Tim-Robin fikk med seg 17 seriekamper etter at han kom fra Sverige. I slittspillet ble det nu kamper og her ble det en scoring og en assist.

CV

  • Navn: Tim Robin Johnsgård
  • Alder: 24 år
  • Født: Kongsberg
  • Klubb: Sparta
  • Tidligere klubber: Mariestad, Hammarby, Huddinge og Enköping.

Artikkeltags