Team Sepura på 3.plass

Team Sepura kjempet hele veien, men ble slått av favorittene Østerhus og Torshov i årets gjennomføring av Lillehammer - Oslo.

Team Sepura kjempet hele veien, men ble slått av favorittene Østerhus og Torshov i årets gjennomføring av Lillehammer - Oslo.

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Ifjor vant Team Sepura lagkonkurransen Lillehammer - Oslo, som var årets store høydepunkt. I år måtte de se seg slått av Østerhus og Torshov, og havnet dermed på en sterk tredjeplass, skriver HA.

Vant i fjor

Team Sepura vant lagkonkurransen Lillehammer - Oslo med tiden 4:06 i fjor, i motvind og regn. Også dagen i dag startet med noe motvind, lett yr og 16 grader.

Torshov, som er ansett som en av favorittene, var den sterkeste konkurrenten. De jaget Team Sepura fra start, og ved den offesielle målingen ved Gjøvik lå de 14 sekunder foran Østfold-laget. Avstanden økte ytterligere, og ved Eidsvold lå de drøye to minutter foran Team Sepura.

Saktere enn i fjor

Første antatte målgang var mellom 09.45 og 10.05, men fordi det gikk litt saktere i år enn i fjor, ble det justert til 10.10.

Ved Frognerbakkene fikk lagene mulighet til å hente inn tid. Da fikk man se hvilke lag som hadde best ben. Inne i den avgjørende fasen hadde avstanden til Torshov økt til 2:40.

Team Sepura kjørte i mål på tiden 4:18:18. Da var de redusert til 6 mann. Torshov kom i mål på tiden 4:16:00.

Østerhus kom i mål på tiden 4:14:32.

Artikkeltags