Kjørte fra svenskene

Sarpingen Truls Kamhaug fortsetter å vise seg fram fra sin aller beste side på svenske speedwaybanen.

DEL

Det hersker ingen tvil om at svenske speedwayklubber har fått øynene opp for Truls Kamhaug, og hva han gjør med sine speedwaysykler. Forleden var det Masarna fra Avestad som ønsket å låne sarpingen for å kjøre for laget.

Blant de beste

Kamhaug har fått bra fart på sine motorsykler, og motorene fungerer helt utmerket om dagen. Han har hatt visse problemer underveis i enkelte deler av sesongen.

Det var i Mariestad at sarpingen kjørte seriematch i 1. divisjon. Det ble en kveld for Avestad-klubben, hvor Truls Kamhaug var med og sette sitt preg på stevnet. Det var ikke mange som klarte å holde den farten rundt speedwaybanen som han klarte.

Allerede i det første heatet kjørte han inn til seier, og satte en standard for hvordan kvelden skulle bli.

Fortsatte

I de to neste heatene kjørte han inn til to andre andreplasser og sikret Masarna viktig poeng denne kvelden. Prikken over i-en ble det i han siste hest for kvelden, hvor han avsluttet med seier.

Det medførte at han sikret Masarna ti av tolv mulige poeng denne kvelden. Masarna var i en egen klasse og vant stevnet og seriematchen overlegent.

Det begynner å gå mot slutten av sesongen, hvor det gjenstår to løp i den svenske 1. divisjon og to løp i den norske serien. I Norge ligger hans lag på andreplass bak Elgane, som er i en klasse for seg og nærmest har vunnet serien allerede.

Artikkeltags