Jentene i Norgestoppen

Her er navnene på spillerne:

Bak f.v. Emilie Ludvigsen, Eline Bratteberg Stten, Djellza Istrefi, Asora Andersen, Tiril Sørensen, Julie Aaserød Johnsen, Kaja Vedahl- Lund, Helene Kvilesjø, 

Malin Romberg og trener Lasse Tønnesen

 

Foran f.v Hanna Brevik, Iselin Skjelle Spondalen, Tuva Reiss, Emilie Hansen Taha, Tuva Thulin, Maya Bateman. Hjelpe trener Marte Klaussen var ikke til stede da bildet ble tatt.

Her er navnene på spillerne: Bak f.v. Emilie Ludvigsen, Eline Bratteberg Stten, Djellza Istrefi, Asora Andersen, Tiril Sørensen, Julie Aaserød Johnsen, Kaja Vedahl- Lund, Helene Kvilesjø, Malin Romberg og trener Lasse Tønnesen Foran f.v Hanna Brevik, Iselin Skjelle Spondalen, Tuva Reiss, Emilie Hansen Taha, Tuva Thulin, Maya Bateman. Hjelpe trener Marte Klaussen var ikke til stede da bildet ble tatt.

Artikkelen er over 2 år gammel

Tunes J15 er blant Norges aller beste lag i sin klasse. Det er en gjeng med mange håndballtalenter Lasse Tønnesen trener.

DEL

J15 laget til Tune spiller sin fjerde sesong sammen og stadig har det kommet tilvekst av gode spillere til laget. De siste sesongene har de ikke tapt mange kamper.

En fin gjeng

– Det er en fin håndballgjeng bestående av 15 flinke ungjenter. Klubben Tune er også flinke til å legge ting til rette for oss, slik at vi hele tiden kan utvikle oss. Jentene er blant topp tre lagene i Oslo, Akershus og Østfold, forteller Tønnesen.

Tunejentene har vært med i Nordisk mesterskap og vært i finalen i Peter Wessel cup.

Egentlig så er disse jentene litt unike. Tune er til vanlig mest kjent som en breddeklubb, og kanskje ikke som en klubb helt i toppen. Det er nettopp dette laget i ferd med å endre på.

Samlinger

Tune har med fire spillere på regional landslagssamling og den femte er reserve på grunn av at hun har vært skadet i lengre tid. Klubben har også spillere som er på samlinger under den regionale landslagssamlingen også.

Så langt denne sesongen har det kun blitt seire på de unge jentene.

Tune er flinke til å legge ting til rette for oss

Lasse Tønnesen, håndblltrener for Tune J15

Den 1.-runden i IØR cupen er også unnagjort. Her ble det seier med utklassingstallene 28–11 mot Frogner.

– Det er en stor fordel at vi har så mange gode spillere, for det gjør at konkurransen er stor om en plass på laget. Det igjen medfører at spillerne utvikler seg, forteller Tønnesen.

Gode resultater

J15 jentene til Tune kan se tilbake på en kjempesesong 16/17.

Jentene vant Ski cup, Fredrikstad cup, Kolbotn cup, Indre Østfold reisebyrå cup, på andreplass i Falk Elite turnering hvor alle de beste lagene er med. I sommer kom de til 1/8 finalen i Partille cup, hvor det deltok 132 lag fra hele verden i denne klassen.

Laget har deltatt i Norden cup, hvor kun fire lag fra hvert land får være med. Her har Tune vært i to år på rad.

Artikkeltags