Tune med storseier

Artikkelen er over 5 år gammel

Tune har opprykksmuligheter, mens Skjeberg og Yven sliter i lokalfotballen.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Tune lukter opprykk

(Tune - Haua 7-0) Nå lukter Tune opprykk til 5. divisjon, etter at de utklasset Haua i går kveld med hele 7-0. Til pause sto det 3-0.

– Det var enveiskjøring. Haua hadde ikke så mye å stille opp med. Vi løp dem nærmest i senk. Vi hadde også med to 15-åringer i Soleiman Sharifi og Andreas Melleby på laget. De gjorde det meget godt. Nå lukter det opprykk for oss, sier lagleder Kent Trindborg.

Kristian Bjerketvedt sto for tre av scoringene, Jon Martin Pettersen scoret to, mens Soleiman Sharifi og Andre Midtfjell scoret hvert sitt.

Skjeberg SK tapte

(Torp 2 - Skjeberg SK 6-2) Skjeberg SK gikk på et tap i 6. divisjonsoppgjøret mot Torp 2.

– Men kampen var mye jevnere enn resultatet skulle tilsi. I førsteomgangen utlignet vi både til 1-1 og 2-2. Vi hadde også muligheten til å utligne til 3-3 da vi i sluttminuttene fikk straffe. Men den brant vi, og dermed ledet Torp 3-2 til pause. Vi produserte massevis av sjanser, men var ikke kalde nok i avslutningsfasen. Torp derimot var effektive, sier oppmann Bjørn Kirkbak.

Skjebergs scoringer var det Jonathan Sandsten og Morten Modahl som satte inn.

Ren forsvarskamp

(Kråkerøy 2 - Yven 5-2) Det ble en ren forsvarskamp for Yven da de møtte Kråkerøy 2 i et 6. divisjonsoppgjør i tirsdag.

– Det var bare så vidt vi greide å stille lag. Vi stilte med elleve mann og da hadde vi tatt med tre oldboysspillere som ikke har vært med på laget tidligere denne sesongen. Seks spillere på skadelisten gjorde at vi på forhånd hadde bestemt oss for å ligge bakpå og slå lange baller. Begge målene våre kom da også på lange baller som ble slått i bakrom. Men begge målene var offside. Når vi taper med 5-2 sier det også sitt om kampen at våre beste spillere var keeper og begge midtstopperne, sier lagleder Stein Øren.

Artikkeltags