Tynn tropp mot Notodden

BRÅK: Conny Karlsson opplevde nytt tilskuerbråk i Sverige.

BRÅK: Conny Karlsson opplevde nytt tilskuerbråk i Sverige. Foto:

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

SFK Sparta har mye sykdom og skader i spillerstallen før dagens treningskamp mot Notodden på bortebane.

DEL

Ole Heieren Hansen (syk), Kjetil Berge (syk), Michael Røn (syk), Makhtar Thioune (skadet), Øyvind Hoås (syk) og Ladislav Smatana (har ikke kommet til Sarpsborg ennå). I tillegg er noen av ungguttene fortsatt skadet. Heldigvis er det neppe langvarige avbrekk.

- Jeg regner med at alle som er syke eller skadet er tilbake i full trening tidlig neste uke, forteller trener Conny Karlsson.

Ladislav Smatana kommer trolig til Sarpsborg neste uke. Det er fortsatt noen papirer som ikke er i orden.

Laget

SFK Sparta starter med følgende lag: Joacim Heier - Berat Jusufi, Joachim Jørgensen, Are Tronseth, Mounir El-Masrouri - Ole Jørgen Halvorsen, Alexander Forsberg, Pål Rustadstuen, Steffen Lilleng - Martin Wiig, Faton Zahiri.

Pål Stensholt, Ronald Turner, Felix Brillant og to juniorspillere er reserver.

Joachim Jørgensen har vært plaget med en vond ankel etter nyttår. Unggutten har ikke spilt de siste treningskampene. I fjor spilte han både venstreback og i ankerrollen på midtbanen. Nå får han sjansen som midtstopper.

- Ole Heieren Hansen og Kjetil Berge er uaktuelle. Vi har ingen andre midtstoppere i troppen. Derfor velger jeg Joachim som er det nærmeste jeg kommer en midtstopper. Han er en nødløsning jeg tror kommer til å gjøre en god jobb. I utgangspunktet skal han konkurrere om en plass høyere på banen, sier Karlsson.

Første seier

SFK Sparta har tapt de tre første treningskampene mot Moss (1-2), Ljungskile (0-1) og FFK (1-2). Karlsson er ikke bekymret over resultatene så langt.

- Vi går alltid på banen for å vinne, men jeg kan leve med at vi taper på denne tiden av året. Det viktigste er at vi får til de tingene vi jobber med. Jeg synes det vi har prestert har vært positivt. Vi har møtt tre gode lag, påpeker han. Treneren vektlegger ikke spesielle ting før oppgjøret mot Notodden.

- Vi har hatt en uke med mye sykdom og skader. Derfor har vi ikke kunnet jobbe med like konkrete ting som vi ellers ville gjort. Det er først og fremst forsvarsspillet vi arbeider med, og det vil forhåpentligvis fungere bedre og bedre. Forsvaret er viktig også mot Notodden, sier treneren.

Artikkeltags