- Vi kan ikke si oss noe annet enn storfornøyde med helgen her på Rudskogen. Ingen alvorlige skader har oppstått, og ellers har alt gått strålende. Det eneste må være at vi hadde håpet på litt flere tilskuere. Vi var litt uheldige med at klimakonserten var akkurat denne helgen, og samtidig har det vært strålende vær. Det har nok ført til at mange valgte å ta en tur på sjøen framfor en tur på Rudskogen, sier Tommy Ek i Borg MC.

Berthelsen leder

Borg MCs roadracing-førere oppnådde flere gode resultater i helgens 2-hjulsfestival, som også innebar årets første NM-runde. Av de lokale kjørerne var det Carl Berthelsen som gjorde det best. Han deltok i Superbike og gikk seirende ut av klassens første runde søndag. Den andre runden vant Norvald Haaland, også han fra Borg MC. Sammenlagt leder nå Berthelsen Superbike-klassen med 38 poeng.

- Berthelsen er jo regjerende norgesmester i denne klassen, og vi synes det er moro at han har valgt å melde overgang til oss, sier Tommy Ek.

I klassen Nasjonal stakk Kai Grønlund fra Borg MC av med andreplassen. I juniorsammenheng kapret Benjamin Bjørnsen, fra samme klubb, andreplassen i 125 GP.

NM-finaler i september

13. og 14. september skal Borg MC nok en gang arrangere roadracing på Rudskogen. Da er det NM-finaler som står på programmet.

- Vi får håpe alt går like strålende da, avslutter Tommy Ek.