Gå til sidens hovedinnhold

– Sports Club Sarpsborg er det sosiale midtpunktet i østre bydel

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Sports Club Sarpsborg (SCS) er noe langt mer enn «bare» en familiebedrift! Mens Sarpsborg de siste 50 årene gradvis har forfalt fra å være en trivelig småby til å bli en spøkelsesby, har SCS siden dets etablering i 1981 parallelt etablert seg som et sosialt og helsefremmende samlingssted og midtpunkt i Sarpsborgs østre bydel.

Åpningstider fra 06 til 22 på hverdagene, og fra 09-17 på lørdagene og søndagene. Åpent 364 dager i året. Egen kafé, der de serverer gratis kaffe, te og dagens aviser. En særdeles positiv stab! Over 450 ulike treningsapparater og maskiner, fire ulike gruppetreningssaler, fire ulike styrke- og kondisjonsavdelinger. Fellesprogrammer for trening hver dag, for alle nivåer og aldersgrupper. 53 ansatte per 2019. Hvor finner man noe tilsvarende?

SCS har en utpreget sosial profil, og for svært mange (både dem som er bosatt i og utenfor østre bydel) har SCS blitt deres andre hjem. Hva ville alternativene ha vært, når dagens gjøremål hjemme og på jobb er over? Sitte på kafé? Spille biljard? Gå enda en tur i en nyplantet skog? Oppsøke et bedehus? Nei; SCS er akkurat det vi trenger, og ligger akkurat der det skal ligge!

SCS ønsker ikke, og ber heller ikke om, særbehandling i den kommende rettssaken. De ønsker bare en mest mulig rettferdig behandling, og det fortjener de. Vi i Østre bydel, og mange flere, håper på det beste og ønsker SCS lykke til i den videre prosessen!

Kommentarer til denne saken