(Nettavisen)

Det er tre trenere Lars Bohinen har møtt i Eliteserien fire ganger eller mer uten å vinne mot dem. Det er Jostein Grindhaug (0-0-4), Kåre Ingebrigtsen (0-1-4) og Dag-Eilev Fagermo.

Ca 100 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist for Eurojackpot er fredag kl. 19.

Fagermo er den treneren Bohinen har møtt flest ganger i Eliteserien uten å vinne. 52-åringen har møtt den nåværende Vålerenga-sjefen med tre forskjellige klubber.

Fasiten etter seks kamper mot Fagermo viser fire tap og to uavgjorte.

Første gangen de to trenerprofilene møttes var i 2015. Den gangen vant Fagermo 1-0 som Odd-trener. Som Sandefjord-trener tapte Bohinen tre av fire kamper mot Fagermo og Odd.

Det eneste laget Bohinen ikke har tapt med mot Fagermo er Aalesund. Da lagene møttes i juli 2020 spilte Aafk 2-2 mot Vålerenga. En måned senere fikk han sparken.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

I juni tok den tidligere Premier League-spilleren over sin tredje Eliteserie-klubb. Da ble han ansatt i Sarpsborg, og i juli møtte han sitt nemesis i Oslo. Da tapte Sarpsborg 08 4-1 mot Vålerenga.

Torsdag møtes de to trenerprofilene for syvende gang. Sarpsborg har vunnet to av de tre siste kampene, og vi tror Bohinen endelig kan kvitte seg med Fagermo-spøkelset.

Sarpsborg 08 - Vålerenga

Odds: Sarpsborg 08 vinner - 2,35

Kampstart onsdag 27. oktober kl 20.00

Spillestopp kl 19.59 Live odds etter kampstart

Brann StadionKampen kan sees på Max

Vi tror at Sarpsborg 08 vinner mot VIF. Spill på det til 2,35 i odds her

To seire på de tre siste seriekampene, har gitt Sarpsborg 08 litt pusterom i nedrykksstriden. Imponerte voldsomt borte mot Kristiansund søndag med 3-0 seier. Har seks poeng ned til Brann på kvalifiseringsplass med likt antall kamper spilt. Vant 2-1 mot Lillestrøm i forrige hjemmekamp og står med totalt 4-4-3 hjemme i Sarpsborg.

Vålerenga er hektet av i medaljekampen etter en skuffende sesong. Ligger på 7. plass med 34 poeng, men har vist oppadgående form på slutten og står med sju poeng på sine tre siste seriekamper. Beskjedne 3-4-4 på bortebane.

Det har endt med hjemmeseier tre av de fire siste sesongene og hjemmelaget trenger også poengene mest i kveld.

Vi har ganske god tro på hjemmeseier i kveld også.

Vi tror at Sarpsborg 08 vinner mot VIF. Spill på det til 2,35 i odds her