Gå til sidens hovedinnhold

Dette skal millionvinneren i Nabolaget bruke premien på

Millionvinneren fra ukens Nabolag-trekning kommer fra Vestland, og han har planene for premien klare.

(Nettavisen)

Hver fredag gjennomføres hovedtrekningen av Nabolaget. Hovedvinneren som trekkes stikker av med 1 million kroner, mens de fem nærmeste naboene, som har spilt, vinner 100 000 kroner.

Spill Nabolaget her

Denne fredagen ble Skulestadmo i Vestland trukket ut som hovedvinnernabolag og en mann i 30-årene vant dermed 1 million kroner.

Drømmen om hus

Fredag kveld ringte Norsk Tipping mannen fra Skulestadmo som stakk av med 1 million.

- Kødder du, er mannens første reaksjon.

Mannen logget seg inn i appen og sjekket resultatet, og der lyste premiebeløpet opp.

- Shit, denne kvelden blir veldig bra. Nå blir det feiring, sier mannen og ler godt. Og hva han skal bruke premien på er klar:

- Nå skal vi kjøpe hus, sier han strålende fornøyd.

Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.

Fredagens vinnernabolag befinner seg her

Det var ikke bare i millionærnabolaget i Skulestadmo naboer kunne juble fredag kveld. Fem andre vinnernabolag ble også trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100 000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10 000 og 50 kroner:

Moss

Åmot

Holmestrand

Sandnes

Kopervik

Trykk her for å spille Nabolaget

Trekninger hver dag

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner, slik som mannen fra Skulestadmo gjorde 18. september. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersannsjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersannsjansen for Nabolaget her.

Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 598 280

Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 52 (hovedvinner fredager)

Antall millionærer i 2019: 52

Høyeste premieutbetaling i 2019: 1 000 000 kr