(Nettavisen)

En innholdsrik fotballsøndag er selvsagt preget av at Norges landskamp borte mot Romania er avlyst grunnet norske karanteneregler. Men det spilles blant annet full runde i OBOS-ligaen denne søndagen og er det er en rekke interessante landskamper i Nations League.

Onsdag er det ca 200 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Belgia - England H 2,20 (spillestopp kl 20.40)
Belgia er som ventet i førersetet i denne gruppa og står med ni poeng før de to siste rundene, mens England og Danmark står med sju poeng. Bortsett fra Eden Hazard kan landslagssjef Roberto Martinez stille med sitt antatt beste lag søndag kveld. Det innebærer Romelu Lukaku som spiss og Dries Mertens og Kevin de Bruyne som offensive midtbanespillere.

Klikk her for å levere dette tipset

Store utfordringer defensivt for Gareth Southgate før søndagens bortekamp i Belgia. Harry Maguire soner karantene og denne uken ble også midtstopperkollega Joe Gomez skadet. I tillegg er Trent Alexander-Arnold langtidsskadd og Chelseas Reece James må også sone karantene. Kyle Walker, Eric Dier og Tyrone Mings blir trolig de tre utvalgte i trebackslinjen. Marcus Rashford er heller ikke med i kveld.

England slo Belgia 2-1 på Wembley i oktober. Søndag skal Belgia være klar favoritt hjemme mot et defensivt svekket England. 2,20 på belgisk seier er slett ikke verst betalt og spilles.

Klikk her for å levere dette tipset