(Nettavisen)

Denne torsdagen jakter vi en skikkelig høyoddser i Fjordkraft-ligaen i ishockey, og vi har gode argumenter for å lansere dette spillet.

Oppgjørene mellom Sparta Sarpsborg og Vålerenga i Sparta Amfi er vanligvis å være svært jevne, og vi tror ikke at torsdagens kamp blir noe unntak.

Dette spillet gir 7,35 i odds i kampen mellom Sparta og VIF

Kun én av de ti siste kampene mellom disse lagene i Sarpsborg har vært vunnet med mer enn ett måls margin. Samtidig har det vært scoret under 5,5 mål i de seks siste kampene mellom klubbene.

Se Sparta Sarpsborg mot Vålerenga på Direktesport her

Forrige gang lagene møttes i Østfold vant Sparta 3-2, men i to av de tre foregående kampene mellom disse to lagene i Sparta Amfi har det stått uavgjort etter ordinær spilletid. Begge gangene har Sparta vunnet etter straffeslag.

Det blir en ny thriller torsdag kveld.

Sparta Sarpsborg - Vålerenga

Odds: Uavgjort og under 5,5 mål - 7,35 i odds

Kampstart torsdag 29. september klokken 18.30

Spillestopp kl 18.29

Sparta Amfi

Slik ser du kampen:

Den vises på TV2 Sport 1 Skaff deg tilgang her

Se Sparta Sarpsborg mot Vålerenga på Direktesport. Skaff deg tilgang her!

Vi tror det står uavgjort etter fulltid og at det scores under 5,5 mål. Det spiller du på her til 7,35 i odds

Fire kamper står på menyen i Fjordkraft-ligaen torsdag kveld. Det er spilt seks serierunder til nå og Frisk Asker topper tabellen med 15 poeng, mens Vålerenga på andreplass har 13 poeng og Storhamar på tredjeplass har 12 poeng.

Det skiller kun fem poeng fra ledende Frisk Asker til Sparta Sarpsborg på sjetteplass. Nederst ligger som vanlig Grüner som er uten poeng på sine seks første seriekamper.

Fikk bank på Hamar

Sparta Sarpsborg med en solid grunnserie forrige sesong og tredjeplass. Litt mer variable takter i innledningen av denne sesongen, men har hatt fire bortekamper og kun to hjemmekamper i innledningen.

Særpingene tapte 1-5 borte mot Storhamar søndag, men kampen var betydelig jevnere enn resultat skulle tilsi. Da Sparta jaktet 2-2 fikk i stedet vertene 3-1 etter en tabbe av Sparta-keeper Kevin Carr på et skudd fra Patrick Thoresen. Og to mål til av Storhamar i 3. periode gjorde at det til slutt ble stygge sifre for sarpingene denne kvelden. Carr har startet fire kamper denne sesongen, mens Tobias Normann kun har startet to. Den norske U20-landslagskeeperen har den beste redningsprosenten i Fjordkraft-ligaen, og kan muligens få sjansen fra start i torsdagens kamp.

Se Sparta Sarpsborg mot Vålerenga på Direktesport her

Sparta slo Manglerud Star 6-2 i den foregående serierunden, men det var bare den andre seieren etter ordinær spilletid så langt denne sesongen. Den andre kom mot bunnlaget Grüner. Østfoldingene trengte spilleforlengelse for å slå Ringerike. Samtidig ble det seier etter straffer hjemme mot forrige sesongs norgesmestere Stavanger.

Lang kveld i Sparta Amfi?

Vålerenga med en bra start og oppe på andreplass med 13 poeng. Etter å tapt 3-6 borte mot Frisk Asker i serierpremieren og deretter tapt 2-3 etter forlengning i andre serierunden hjemme mot Stjernen, har Vålerenga virkelig våknet. Nå står Oslo-laget med fire strake seire. De to siste mot bunnlagene Grüner og Ringerike.

Sparta Sarpsborg er bedre enn det de har vist hittil, men kampene mot Vålerenga pleier vanligvis å være jevnspilte. Kun én av de siste ti kampene mellom disse lagene har vært vunnet med mer enn ett måls margin, og to av de tre siste kampene har gått til spilleforlengelse.

Se Sparta Sarpsborg mot Vålerenga på Direktesport her

Vi har gått for Sparta i Spillsenteret. Vi tror fortsatt på Sparta-seier, men vi tror de trenger spilleforlengelse for å avgjøre denne kampen.

Skulle kampen gå til spilleforlengelse vil Sparta ha en fordel. De har nemlig gått av med seieren i de fem siste kampene mellom disse to lagene når det har blitt spilleforlengelse eller straffeslag, uansett om de har spilt i Oslo eller Sarpsborg.

Vi tror det står uavgjort etter fulltid og at det scores under 5,5 mål. Det spiller du på her til 7,35 i odds