(Nettavisen)

Vålerenga fikk trøbbel hjemme mot Sandefjord tidligere i sesongen, men klarte til slutt å snu oppgjøret til sin fordel. Reprise søndag?

Onsdag er det ca 107 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Sandefjord - Vålerenga B 1,90 (spillestopp 20:25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sandefjord har klart seg bedre enn mange trodde på forhånd denne sesongen og ligger på 12. plass med 23 poeng før denne runden. Det skiller fem poeng ned til Start på kvalik, mens det er ni poeng ned til Mjøndalen på direkte nedrykk. I den siste runden før landslagspausen ble det 1-2 tap borte mot den suverene serieleder Bodø/Glimt. Det ble 1-2 tap i det omvendte møtet mellom lagene tidligere i sesongen. 3-2-4 hjemme. Kralj og Ze Eduardo er begge på skadelista til trener Cifuentes.

Onsdag er det ca 122 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

VIF er i støtet

Vålerenga slo Mjøndalen 4-1 hjemme i forrige runde på en middels dag der laget var veldig effektive. Er nummer fire med 35 poeng og i aller høyeste grad med i medaljekampen. Moderate 3-2-5 er fasiten på utebane, mens det har blitt solide 7-3-0 hjemme i hovedstaden der de fortsatt har tilgode å tape.

Dønnum returnerer fra karantene, men Oldrup Jensen trolig er tilbake igjen etter å ha stått over med skade sist.

Vi spiller borteseier i Sandefjord. Vålerenga er på medaljejakt og har løftet seg ytterligere et hakk etter at Bjørdal og Kjartansson kom inn i troppen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset