(Nettavisen)

Sogndal tapte lørdag, mens Tromsø måtte nøye seg med uavgjort og ett poeng hjemme mot KFUM Oslo. Dermed kan en eventuell vinner på Ranheim søndag melde seg på i opprykkskampen for alvor igjen.

Onsdag er det ca 107 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Ranheim - Lillestrøm U 3,50 (spillestopp 14:55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Over til nivå to i OBOS-ligaen og rundens toppkamp. Lillestrøm vant 3-1 i det omvendte møtet mellom lagene tidligere i sesongen, mens det ble 2-1 i Eliteserien her sist sesong. Ranheim hadde en pangåpning på sesongen, men er nå nede på 4. plass med 37 poeng etter det skuffende 0-1 tapet borte mot Ullensaker/Kisa forrige helg. Småpene 7-0-3 hjemme på Ranheim, der tapene har kommet mot serieleder Tromsø, Ullensaker/Kisa og KFUM Oslo. Det skiller i øyeblikket tre poeng opp til Sogndal på direkte opprykk, mens det er åtte opp til Tromsø som topper. Spissen Ole Sæter er eneste mann på skadelista i øyeblikket.

Onsdag er det ca 122 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Seks strake LSK-seire

Lillestrøm er det store formlaget i OBOS-ligaen med sine seks strake seire, mens det har blitt tolv strake uten tap for Geir Bakkes opprykkskandidater. De er nummer tre med 38 poeng etter sist helgs klare 3-0 seier hjemme over Øygarden og har i tillegg én kamp tilgode på lagene rundt seg i opprykkskampen. 6-3-1 borte er sterke tall.

Her kan du skrape Flax på nett

Garnås er tilbake fra karantene, mens Bergmann Sigurdarson har stått over de siste kampene med en liten skade. Kind Mikalsen er tilbake for fullt.

Det er en helt åpen toppkamp på Ranheim, der vi synes uavgjort-oddsen til 3,50 er litt fristende.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset